Kuinka monta tiedostoa jaetun verkkohotellin hakemisto voi sisältää?

Se, kuinka monta tiedostoa voit tallentaa hakemistoon, riippuu käyttämästäsi verkkohotellityypistä:

Laji Maksimi: Tiedostoja hakemistoa kohti1
Web ja Klassikko 1 024 tiedostoa/inodea2
cPanel, Plesk, WordPress-hallinta Ei rajoitettu3

Nämä rajat estävät asiakkaiden tiedostorakenteita kuormittamasta liikaa palvelinresursseja ja hidastamasta palvelimen latausaikaa.

Jos ylität tilisi rajan, voit saada "Levytila lopussa" -viestin, kun yrität lisätä tai luoda lisää tiedostoja hakemistoon. Tämä ei tarkoita sitä, että koko verkkohotellitilisi on ylittänyt levytilan, vaan sitä, että kyseessä oleva hakemisto on niin tehnyt.

Voit välttää tämän ongelman jakamalla hakemistoja, joissa on paljon tiedostoja/inodeja, alihakemistoihin, ja karsimalla sivustosi käyttämiä välimuisti- tai pikkukuvahakemistoja manuaalisesti tai ajastetun toiminnon avulla. Varoitamme asiakkaita ylittämästä tätä rajaa ja saatamme siirtää tiedostojen paikkaa säilyttääksemme palvelimen tehokkaan toiminnan.

1 Koko verkkohotellitilisi ei saa sisältää enemmän kuin 500 000 tiedostoa ja kansiota (Windows) tai 250 000 inodea (Linux).

2 Tiedostonimet, joissa on 1–16 merkkiä, lasketaan 1 inodeksi, 17–32 merkkiä lasketaan 2 inodeksi, 33–48 merkkiä lasketaan 3 inodeksi, jne. Mitä pitempiä tiedostojen nimet ovat, sitä vähemmän tiedostoja voi sisällyttää hakemistoon.

3 Vaikka emme anna enimmäisrajoja, suosittelemme verkkosivustosi suorituskyvyn parantamiseksi, että rajoitat hakemistosi 1 024 tiedostoon/inodeen. cPanel-tilit eivät myöskään voi ylittää niiden tilin suurinta sallittua tiedostojen (inode-määrän) rajaa (lisätietoja).