No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Kuinka monta tiedostoa jaetun verkkohotellin hakemisto voi sisältää?

Tiedostojen määrä hakemistoa kohden riippuu verkkohotellisi tyypistä:

Webhotellin tyyppi Max. Maksimi tiedostot/hakemisto
Linux -verkkohotelli (cPanel), Windows -verkkohotelli (Plesk), WordPress -hallinta Ei rajaa 1
Web ja Klassikko 1024 tiedostoa/inodea 2

1 Verkkohotellitilisi ei saa sisältää yli 500 000 tiedostoa ja kansiota (Windows) tai 250 000 inodea (Linux). Saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn rajoittamalla hakemistosi enintään 1 024 tiedostoon/inodeen kussakin.

2 Mitä pidempiä tiedostonimet ovat, sitä vähemmän tiedostoja voi olla hakemistossa (tiedostonimen pituudet 1–16 merkkiä lasketaan 1 inodeksi, 17–32 merkkiä lasketaan 2 inodeksi, 33–48 merkkiä lasketaan 3: ksi jne.).

Nämä rajoitukset estävät tilejä verottamasta palvelinresursseja ja vaikuttavat kielteisesti latausaikaan. Varoitamme asiakkaita, jotka ylittävät nämä rajat, ja saatamme siirtää tiedostoja palvelimen suorituskyvyn ylläpitämiseksi.

Huomautus: Jos "Levytila loppuu" -viesti tulee yritettäessä lisätä tai luoda lisää tiedostoja hakemistoon, kyseinen hakemisto on saavuttanut rajansa. Voit välttää tämän ongelman jakamalla hakemistot, joissa on paljon tiedostoja/inodeja, alihakemistoihin ja poistamalla ”välimuisti-” tai ”pikkukuva” -hakemistot manuaalisesti tai cron -työllä.