Kuponkien luominen

Luo kuponkikoodeja alennusten tarjoamiseksi asiakkaille. Kuponkikoodin saaneet asiakkaat voivat käyttää sitä kassalla.

Huomautus: Kuponkeja voidaan käyttää vain verkkomyymäläsi sisältämiin tuotteisiin, ei ajanvarauksiin tai tapahtumiin.

Tämä video on osa opassarjaa: Websites + Marketing -verkkokauppasi kasvattaminen.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Websites + Marketing ja valitse Hallitse sen sivuston tai verkkomyymälän kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse hallintapaneelin valikosta Markkinointi ja sitten Kupongit.
  4. Lisää uusi kuponki valitsemalla Lisää.
  5. Punaisilla tähdillä merkityt kentät ovat pakollisia, ja muut kentät ovat valinnaisia:
    • Kuponkikoodi: Syötä oma koodisi tai luo ja lisää satunnainen numero- ja kirjainsarja valitsemalla Hanki koodi. Voit luoda jopa 500 koodia.
    • Tyyppi: Valitse joko jonkin kiinteän alennussumman myöntäminen, tietyn prosentin alennus kokonaissummasta tai mahdollisuus ilmaiseen toimitukseen.
    • Vaihtoehdot: Vaihtoehdot muuttuvat tyypin perusteella. Kiinteän summan tai prosenttiosuuden alennus voidaan rajoittaa tiettyyn tuotteeseen tai luokkaan. Myös kokonaiskäyttökertoja tai tilauksen minimisummaa voidaan rajoittaa. Ilmaisen toimituksen kohdalla voidaan rajoittaa kokonaiskäyttökertoja, edellyttää tilauksen vähimmäissummaa ja asettaa kupongille maksimiarvo.
    • Kupongin alkaminen ja päättyminen: Voit rajoittaa kupongin voimassaolon tietyksi jaksoksi tai jättää sen päättymisen avoimeksi. Alkamisaika on klo 00.01 paikallista aikaasi ja päättymisaika klo 23.59 paikallista aikaasi. Tarkista aikavyöhykkeesi yrityksesi asetuksissa.

Huomautus: Uusien sähköpostitilaajien ennalta määritetyn kupongin muokattavia kenttiä on rajoitettu.

6. Valitse Tallenna, niin uusi kuponki näytetään Kupongit-sivulla.
  7. Huomautus: Asiakkaat voivat lunastaa vain yhden kupongin per tilaus.

8. Muuta aktiivista kuponkia valitsemalla sen vieressä oleva lyijykynäkuvake tai poista se valitsemalla roskakorikuvake.
    Näyttökaappaus lyijykynä- (muokkaus) ja roskakorikuvakkeista

Lisätietoja

• Kiinteää rahallista arvoa tai jotakin alennusprosenttia edustavia kuponkeja voidaan käyttää tiettyjen tuotteiden tai tuoteluokkien kohdalla. Lisää tai muokkaa tuoteluokkia.
  • Kuponkien avulla voit määrittää tilapäisesti ilmaisen tai alennetun toimitusmaksun. Jos haluat tarjota jatkuvasti ilmaisen toimituksen, sinun täytyy lisätä toimitusmenetelmä.
  • Muista määrittää verot, jotta ne voidaan laskea oikein asiakkaan suorittaessa maksun kassalla.