Kuvan muokkaaminen

Kuvankäsittelytyökalun avulla voit rajata, kiertää, korjata värejä, lisätä tekstiä ja paljon muuta kuviisi.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Avaa kotisivukone valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa .
  4. Valitse kuva, jota haluat muokata.
    • Jos haluat muokata otsikko -osan kansikuvaa, avaa oikeanpuoleinen paneeli valitsemalla mikä tahansa otsikon otsikko ja valitsemalla Kansikuva .
    • Jos haluat muokata sivustosi muiden osioiden kuvia, valitse kuva.
  5. Muokkaa oikeanpuoleisessa ruudussa, miltä nykyinen kuva näyttää sivustollasi.
    • Lähennä tai loitonna kuvaa vetämällä kuvan alla olevaa liukusäädintä. Jos haluat muuttaa näkymän paikkaa, napsauta ja vedä kuvaa ikkunassa.
    • Kierrä kuvaa 90 astetta myötäpäivään valitsemalla Kierrä; toista tarvittaessa.
    • Luo dramaattinen tehoste Mustavalkoinen -valitsimella.
    • Vaihda kuvan muotoa kuvan yläpuolella olevilla kuvakkeilla.
    • Lisää vaihtoehtoinen teksti (tai vaihtoehtoinen teksti) Kuvan kuvaus -ruutuun. Kuvaile kuvaa, mikä auttaa sivuston vierailijoita käyttämään näytönlukijoita tai niitä, joilla on hitaampi yhteys. Vaihtoehtoinen teksti parantaa myös sivusi sijoitusta hakukoneissa.
    • Jos haluat lisätä tekstiä, muuta sen kokoa, säädä väriä ja paljon muuta valitsemalla Muokkaa .
    • Huomautus:

• Lisää vasemmalla olevasta ruudusta kuva, teksti, grafiikka tai muoto nykyiseen kuvaan.
      • Oikeanpuoleisen ruudun avulla voit lisätä suodattimia, säätää esimerkiksi kontrastia, valotusta, värikylläisyyttä, rajata, lisätä varjoja, lisätä tai vähentää peittävyyttä, kiertää tai lisätä muita tehosteita, kuten sumennus, sävy, peite ja sekoitus.
      • Muuta kuvan kokoa napsauttamalla itse kuvaa ja pienentämällä sitä kankaalle vetämällä kuvan kulmaa.
      • Kun olet muokannut kuvaa, valitse Jatka .

• Kun lopetat kuvan muokkaamisen, valitse Valmis tai avaa uusi osa sivustostasi napsauttamalla mitä tahansa esikatseluikkunan kohtaa.
    • Muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi .