Kuvan muokkaaminen

Kuvankäsittelytyökalun avulla voidaan rajata (leikata) ja kääntää kuvaa. Se tekee tämän muuttamatta alkuperäistä kuvaa, mikä tarkoittaa sitä, että voit nollata rajauksen ja kääntämisen myöhemmin ilman kuvahäviötä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa / Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta mitä tahansa osiota, jossa käytetään kuvia.
    • Jos napsautat ensimmäistä osiota (Otsikko), napsauta Kansikuva-kohtaa Otsikko-paneelissa (alla vasemmalla).
    • Jos napsautit Tietoja-osiota, napsauta ryhmää, jossa muokattava kuva on (alla oikealla). Napsauta sitten Kuva näytölle seuraavaksi avautuvassa paneelissa.
      Valitse Kansikuva Napsauta Tietoja ja sen jälkeen Kuva
  4. Säädä kuvan rajausta liukusäätimen avulla. Jos haluat vaihtaa rajattavan kohdan, napsauta kuvaa ja vedä sitä ikkunassa.
    Säädä zoomausta
  5. Huomautus: Napsauttamalla ja vetämällä tarkennuspistettä voit estää valitsemasi alueen rajautumisen pois, kun laitteen näyttö ei vastaa kuvan mittasuhteita.
    Säädä tarkennuspistettä

6. Jos haluat kiertää kuvaa, napsauta oikean yläkulman kaarevaa nuolta. Jokainen napsautus kiertää kuvaa 90 astetta myötäpäivään. Toista tarvittaessa.
    Kierrä kuvaa
  7. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi ostamaan uuden verkkotunnuksen tai käyttämään muita verkkotunnuksiasi.
  8. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).