Kuvan muokkaaminen

Kuvankäsittelytyökalun avulla voidaan rajata (leikata) ja kääntää kuvaa. Se tekee tämän muuttamatta alkuperäistä kuvaa, mikä tarkoittaa sitä, että voit nollata rajauksen ja kääntämisen myöhemmin ilman kuvahäviötä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa / Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta mitä tahansa osiota, jossa käytetään kuvia.
    • Jos napsautit Otsikko-osiota, valitse sen jälkeen Otsikko-paneelista Kansikuva.
      Valitse Kansikuva
    • Jos napsautit Tietoja-osiota, napsauta ryhmää, jossa muokattava kuva on. Napsauta sitten Kuva-kohtaa näytölle seuraavaksi avautuvassa paneelissa.
      Napsauta Tietoja ja sen jälkeen Kuva
  4. Säädä kuvan rajausta liukusäätimen avulla. Jos haluat vaihtaa rajattavan kohdan, napsauta kuvaa ja vedä sitä ikkunassa.
    Säädä zoomausta
  5. Huomautus: Siirrä vihreä tarkennuspiste kuvan osaan, jota et halua rajata pois tilanteessa, jossa laitteen näytön tarkkuus ei vastaa kuvan kokoa.
    Säädä tarkennuspistettä

6. Jos haluat kiertää kuvaa, napsauta oikean yläkulman kaarevaa nuolta. Jokainen napsautus kiertää kuvaa 90 astetta myötäpäivään. Toista tarvittaessa.
    Kierrä kuvaa
  7. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  8. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).