Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Kuvan muokkaaminen

Kuvankäsittelytyökalun avulla voit rajata tai kiertää kuvaa. Se tekee tämän muuttamatta alkuperäistä kuvaa, mikä tarkoittaa, että voit nollata rajauksen tai kiertämisen myöhemmin ilman kuvan menetystä.

Tarvitsetko lisää opastusta? Hanki ammattimaisia neuvoja tee-se-itse-valokuvauksesta GoDaddy-oppaalta.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse kuva, jonka haluat korvata.
    • Kansikuvan tai taustavärin (Aloitussivusi ensimmäinen osio) voi lisätä tai vaihtaa napsauttamalla mitä tahansa osion kohtaa. Kun Otsikko-paneeli aukeaa, valitse Kansikuva/-media.
      Valitse otsikko ja sitten Kansikuva/-media
    • Sivustosi kaikissa muissa osissa valitse kuva. (Tämä ei ole mahdollista joissain osioissa, kuten Ota yhteyttä -kohdan kartta tai Alatunniste-osiot.)
  5. Muokkaa kuvaa.
    • Säädä kuvan rajausta vetämällä liukusäädintä. Jos haluat sijoittaa rajauksen, napsauta ja vedä kuvaa ikkunassa.
    • Joissakin tapauksissa käytä pistettä kuvan tarkennuspisteen asettamiseen. Tarkennuspistepiste auttaa, jos laitteen näyttö ei vastaa kuvan mittasuhteita ja osa kuvasta rajautuu.
    • Valitse oikealta ylhäältä timantti, jossa on käpristynyt nuoli, jos haluat kiertää kuvaa. Jokainen napsautus kiertää kuvaa 90 astetta myötäpäivään; toista tarvittaessa.
    • Luo dramaattinen tehoste mustavalkoisella valitsimella.
  6. Luo vaihtoehtoista tekstiä (tai vaihtoehtoista tekstiä) käyttämällä Kuvaile tätä kuvaa -ruutua. Kuvaile, mistä kuvassa on kyse, ikään kuin jos et näe kuvaa, kuten sivuston vierailijoille, jotka käyttävät näytönlukijoita tai hitaampia yhteyksiä. Vaihtoehtoinen teksti parantaa myös sivusi sijoitusta hakukoneissa.
  7. Kun olet muokannut kaikkia tietoja, valitse Valmis .
  8. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, muista julkaista sivustosi .