Kuvan muokkaaminen

Kuvankäsittelytyökalun avulla voit rajata, kiertää, korjata värejä, lisätä tekstiä ja paljon muuta kuviisi.

Tämä video on osa opassarjaamme Kehittynyt suunnittelu ja media Kotisivukoneessa.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Websites + Marketing ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Avaa kotisivukone valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa .
  4. Valitse kuva, jota haluat muokata.
    • Jos haluat muokata otsikko -osan kansikuvaa, avaa oikeanpuoleinen paneeli valitsemalla mikä tahansa otsikon otsikko ja valitsemalla Kansikuva .
    • Jos haluat muokata sivustosi muiden osioiden kuvia, valitse kuva.
  5. Muokkaa oikeanpuoleisessa ruudussa, miltä nykyinen kuva näyttää sivustollasi.
    • Vaihda kuvan muotoa kuvan yläpuolella olevilla kuvakkeilla.
    • Kierrä kuvaa 90 astetta myötäpäivään valitsemalla Kierrä; toista tarvittaessa.
    • Valitse uusi kuva mediakirjastostasi tai lataa uusi kuva valitsemalla Vaihda kuvaa.
    • Avaa kuva sisällön luontityökalussa valitsemalla Muokkaa . Kuvasi on vain yksi kerros mitä tahansa mielikuvituksesi haluaa luoda.
    • Lähennä tai loitonna kuvaa vetämällä kuvan alla olevaa liukusäädintä. Jos haluat muuttaa näkymän paikkaa, napsauta ja vedä kuvaa ikkunassa.
    • Luo dramaattinen tehoste Mustavalkoinen -valitsimella.
    • Lisää vaihtoehtoinen teksti (tai vaihtoehtoinen teksti) Kuvan kuvaus -ruutuun. Kuvaile kuvaa, mikä auttaa sivuston vierailijoita käyttämään näytönlukijoita tai niitä, joilla on hitaampi yhteys. Vaihtoehtoinen teksti parantaa myös sivusi sijoitusta hakukoneissa.
  6. Kun lopetat kuvan muokkaamisen, valitse Valmis tai avaa uusi osa sivustostasi napsauttamalla mitä tahansa esikatseluikkunan kohtaa.
  7. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi .