Kuvan muokkaaminen

Kuvankäsittelytyökalun avulla voidaan rajata (leikata) ja kääntää kuvaa. Se tekee tämän muuttamatta alkuperäistä kuvaa, mikä tarkoittaa sitä, että voit nollata rajauksen ja kääntämisen myöhemmin ilman kuvahäviötä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa.
    Valitse Muokkaa
  3. Napsauta mitä tahansa kuvia käyttävää osiota.
    • Jos napsautat ensimmäistä osiota (otsikko), napsauta Kansikuva-kohtaa Otsikko-paneelissa (alla vasemmalla).
    • Jos napsautit Tietoja-osiota, napsauta ryhmää, jossa muokattava kuva on (alla oikealla). Napsauta sitten kohtaa Kuva seuraavassa esiin tulevassa paneelissa.
      valitse kansikuva valitse kuvan tiedot
  4. Kuva valitaan automaattisesti Muokkaa kuvaa -paneelissa, joten säädä sen rajausta liukusäätimellä.
    säädä zoomausta
  5. Jos haluat muuttaa kuvan rajausta, napsauta ja vedä kuvaa ikkunassa.
    kierrä kuvaa
  6. Jos haluat kiertää kuvaa, napsauta oikean yläkulman kaarevaa nuolta. Jokainen napsautus kiertää kuvaa 90 astetta myötäpäivään. Toista tarvittaessa.
  7. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, näet lopputuloksen napsauttamalla Esikatselu-painiketta.
  8. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, napsauta Julkaise sivusto(matkapuhelin) tai Julkaise (tabletti tai pöytätietokone).

Seuraavat askeleet