Kuvapankkikuvan valitseminen

Omien kuvien lisäämisen lisäksi voit käyttää tekijänoikeusvapaiden kuvapankkikuvien kokoelmaa. Kuvapankkikuvien vaihtoehdot riippuvat siitä, mitä luokkaa käytät sivustollesi, auttaen antamaan sille toimintaasi kuvaavan ulkoasun.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa.
    Valitse Muokkaa
  3. Napsauta mitä tahansa muuta osiota kuin Ota yhteyttä- tai alatunnisteosiota.
    • Jos napsautit ensimmäistä osiota, napsauta Kansikuva-kohtaa Otsikko-paneelissa.
    • Napsauta muissa kuvia sisältävissä osioissa kuvaa, jonka haluat korvata.
  4. Valitse Kuvapankkikuvat Muokkaa kuvia -paneelissa.
    valitse kuvapankkikuvat
  5. Selaa kuvaruudukon läpi ja etsi kuva, josta pidät. Napsauta kuvaa, ja se korvaa automaattisesi aikaisemmin valitsemasi kuvan. (Jos haluat valita toisen kuvan, napsauta sitä ruudukosta.)
    valitse uusi kuvapankkikuva

Jos valitussa luokassa on lisää käytettävissä olevia kuvapankkikuvia, Näytä lisää -painike näkyy kuvapankkikuvien ruudukon alaosassa.

6. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, näet lopputuloksen napsauttamalla Esikatselu-painiketta.
  7. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, napsauta Julkaise sivusto(matkapuhelin) tai Julkaise (tabletti tai pöytätietokone).

Seuraavat askeleet