Kuvapankkikuvan valitseminen

Omien kuvien lisäämisen lisäksi voit käyttää tekijänoikeusvapaiden kuvapankkikuvien kokoelmaa. Valitut kuvapankkikuvat perustuvat sivustolle määrittämääsi luokkaan. Voit tarkastella useampia kuvavaihtoehtoja suorittamalla avainsanahaun.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta mitä tahansa muuta osiota kuin Ota yhteyttä- tai alatunnisteosiota.
    • Jos napsautit ensimmäistä osiota, napsauta Kansikuva-kohtaa Otsikko-paneelissa.
    • Napsauta muissa kuvia sisältävissä osioissa kuvaa, jonka haluat korvata.
  4. Valitse Kuvapankkikuvat Muokkaa kuvia -paneelissa.
    valitse kuvapankkikuvat
  5. Selaa kuvaruudukon läpi ja etsi kuva, josta pidät. Napsauta kuvaa, niin se korvaa automaattisesti aikaisemmin valitsemasi kuvan. Voit myös tarkastella lisää kuvia syöttämällä avainsanan kenttään Hae kuvapankkikuvia. Valitse haluamasi kuva ruudukosta napsauttamalla.
    hae kuvapankkikuvia syöttämällä haluamasi hakutermi

Huomautus: Jos valitsemassasi luokassa on useampia kuvapankkikuvia, voit selata ruudukkoa ja valita siitä haluamasi kuvan.

6. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  7. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).