Tilinhallinta Ohje

Kytke automaattinen uusiminen päälle

Varmista tuotteidesi uusiminen ja ettet menetä vahingossa tärkeitä tiedostoja määrittämällä ne uusiutumaan automaattisesti vanhenemispäivämäärinä.

1. Siirry GoDaddyn Uusinta ja laskutus -sivulle. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. Valitse tuote tai tuotteet, jotka haluat uusia automaattisesti.

Huomautus: Jos haluat tarkistaa hinnan ennen automaattisen uusimisen ottamista käyttöön, napsauta Lisää ostoskoriin.
    Lisää ostoskoriin -kuvake on korostettu
    Näytämme ostoskorissa olevien tuotteiden hinnan, mutta ostosta ei suoriteta loppuun ilman lupaasi. Jatka automaattisen uusimisen ottamista käyttöön napsauttamalla selaimen Edellinen-painiketta.

3. Napsauta Automaattinen uusinta käytössä. Automaattisen uusimisen päivä näkyy tuotenimen vieressä Laskutuspäivä-luettelossa.
    Automaattinen uusinta käytössä -kuvake on korostettu