Siirry pääsisältöön
Soita meille
Puhelinnumerot ja aukioloajat
Ohjekeskus

Tutustu ohjeresursseihimme verkossa

Ohje

GoDaddy Ohje

Kytke automaattinen uusiminen pois päältä

Kytke automaattinen uusiminen pois päältä ja peruuta tuotteidesi tilaukset. Kun peruutat tai uusit tuotteen, tilauksesi päättyy, eikä sinua veloiteta seuraavana laskutuspäivänä. Jos muutat mielesi, voit uusia tuotteen manuaalisesti.

Huomautus: Jos ostit tuotteesi mobiilisovelluskaupan (kuten Apple App Store tai Google Play) kautta, sinun täytyy käyttää kyseistä sovelluskauppaa muutosten tekemiseksi tilaukseesi.

  1. Siirry palvelun GoDaddy Uusinta ja laskutus -sivullesi. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. Valitse tuotteesi tai verkkotunnuksesi vieressä oleva valintaruutu.
    valitse tuotteen tai verkkotunnuksen vieressä oleva valintaruutu
    • Jos tilauksessa on useita tuotteita, automaattisen uusinnan poistaminen käytöstä koskee tilauksen kaikkia tuotteita. Tuotteita ei voi muuttaa yksitellen.
  3. Valitse sivun yläosasta Peruuta uusinta.
    valitse peruuta uusinta
  4. Uusi ikkuna tulee näkyviin. Valitse Peruuta uusinta. Vahvistamme tämän jälkeen, että automaattinen uusinta on peruutettu.
    valitse peruuta uusinta

    Huomautus: Jos verkkotunnuksessasi on käytössä Ownership Protection, sinun on todistettava henkilöllisyytesi. Jos olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen (2SV) käyttöön yli 72 tuntia sitten, lähetämme vahvistuskoodin sinulle tekstiviestitse tai todennussovelluksen kautta. Jos kaksivaiheinen todennus ei ole käytössä tai se otettiin käyttöön viimeisen 72 tunnin aikana, valitse Lähetä salasana, jolloin sähköpostiosoitteeseesi lähetetään kertakäyttösalasana.

Jos uusiminen on peruutettu, Laskutuspäivämäärä-sarake näyttää päivämäärän, jolloin tuotteesi tilaus päättyy. Tuotteen käyttöä voi jatkaa päättymispäivään saakka.

Varoitus: Jos et uusi tuotetta manuaalisesti ennen tilauksen päättymistä, tuote poistetaan tililtäsi eikä sitä ehkä voi palauttaa.

Tähän liittyvä vaihe

Lisätietoja

  • Jos verkkotunnuksen automaattista uusimista ei voi poistaa käytöstä, verkkotunnus saattaa odottaa päivityksiä. Verkkotunnuksen tilan on oltava aktiivinen, ennen kuin automaattisen uusimisen asetuksia voidaan muuttaa.
  • Jos et halua enää käyttää jotain verkkotunnusta, voit poistaa verkkotunnuksen tililtäsi.
  • Jos et tarvitse tuotetta (muuta kuin verkkotunnusta), voit poistaa tuotteen tililtäsi.
  • Tarkista, oletko oikeutettu hyvitykseen, ottamalla yhteyttä GoDaddy-oppaisiimme.
  • Tässä on hyvityskäytäntömme.