Kytke automaattinen uusiminen pois päältä

Peruuta tuotteen automaattinen uusiminen noudattamalla näitä vaiheita. Tämä ei peruuta tai poista tuotetta tililtäsi, mutta sillä varmistetaan, että sitä ei uusita automaattisesti. Voit tietenkin uusia tuotteen manuaalisesti milloin vain.

Huomautus: Jos ostit tuotteesi mobiililaitteille tarkoitetun sovelluskaupan (kuten Apple App Store tai Google Play) kautta, sinun täytyy käyttää kyseistä sovelluskauppaa muutosten tekemiseksi tilaukseesi.

1. Siirry GoDaddy-palvelusi osioon Uusinta ja laskutus -sivulle.
  2. Valitsemalla ruudun voit valita tuotteen tai verkkotunnuksen, jonka automaattisen uusimisen haluat poistaa käytöstä.
    valitse tuote tai verkkotunnus
  3. Napsauta Peruuta uusinta.
    peruuta uusinta
  4. Uusi ikkuna ilmestyy. Napsauta Peruuta uusinta. Vahvistamme tämän jälkeen, että automaattinen uusiminen on peruutettu.

Huomautus: Jos verkkotunnuksessasi on käytössä Ownership Protection, sinun on todistettava henkilöllisyytesi. Lähetämme vahvistuskoodin sinulle tekstiviestitse tai todennussovelluksen kautta, jos olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen (2SV) käyttöön tililläsi yli 72 tuntia sitten. Valitse muussa tapauksessa Lähetä salasana. Tätä vaihtoehtoa käytettäessä kertakäyttöinen salasana lähetetään verkkotunnuksen rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.

5. Jos automaattinen uusiminen on peruutettu, Laskutuspäivämäärä-sarake näyttää päivämäärän, jolloin tuotteesi tilaus päättyy. Tuotteen käyttöä voi jatkaa tilauksen loppuun saakka.
  6. Varoitus: Jos tuotetta ei uusita manuaalisesti ennen tilauksen loppua, tuote ja kaikki sen tiedostot poistetaan päättymispäivän jälkeen.

Tähän liittyvä vaihe

Lisätietoja

• Jos verkkotunnuksen automaattista uusimista ei voi poistaa käytöstä, verkkotunnus saattaa odottaa päivityksiä. Verkkotunnuksen tilan on oltava aktiivinen, ennen kuin automaattisen uusimisen asetuksia voidaan muuttaa.
  • Jos et tarvitse verkkotunnusta, näin voit peruuttaa verkkotunnuksen tililtäsi.
  • Jos et tarvitse tuotetta (muuta kuin verkkotunnusta), voit poistaa tuotteen tililtäsi milloin vain.
  • Tarkista, voitko saada hyvityksen, ottamalla yhteys asiakastukeen.
  • Tässä on hyvityskäytäntömme .