Kytke päälle McAfee SECURE -sinetti

McAfee SECURE -sinetin lisääminen verkkosivustollesi auttaa vakuuttamaan asiakkaat siitä, että he voivat selata sivustoasi turvallisesti. Sinut kirjataan McAfee SECURE -palveluun ilmaiseksi! Lue lisää McAfee SECURE -palvelusta.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta SSL-varmenteet.
  3. Napsauta Hallitse sen varmenteen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Napsauta sitä varmennetta, jota haluat käyttää.
  5. Valitse kohdassa Näytä SSL-varmenteen turvasinettisi McAfee tai GoDaddy.
  6. Kopioi ja liitä koodi verkkosivustosi HTML:ään, jotta saat sen näkymään.

Kun asiakkaat napsauttavat sinettiä, he näkevät sivuston reaaliaikaisen turvallisuustarkastuksen.
SSL McAfee SECURE -sinetin ikkuna