Aktivoi ja poista WordPressin laajennukset käytöstä

WordPress tarjoaa suuren määrän laajennuksia sivustosi toiminnallisuuden lisäämiseksi. Ne vaihtelevat roskapostin vastaisista kommenttisuodattimista pienimuotoisen sosiaalisen verkoston rakentamiseen. Voit helposti aktivoida tai poistaa käytöstä laajennuksia tiettyjen ominaisuuksien lisäämiseksi tai poistamiseksi tai vianmääritystä varten.

Huomautus: Sinun täytyy asentaa laajennus, ennen kuin voit ottaa sen käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Laajennukset .
  3. Valitse kaikki laajennukset, jotka haluat aktivoida, tai valitse kaikki laajennukset, jotka haluat poistaa käytöstä.
  4. Valitse Joukkotoiminnot > Aktivoi (tai Poista aktivointi ) ja valitse sitten Käytä .
    Laajennusten aktivointi ja aktivoinnin poistaminen WordPress -koontinäytöltä

Lisätietoja

• Jos et pysty kirjautumaan sisään WordPressiin, voit poistaa laajennukset käytöstä tietokannastasi tai FTP: llä .
  • Voit tarkastella kaikkia tällä hetkellä asennettuja laajennuksia valitsemalla Laajennukset vasemmasta valikosta. Voit myös valita Aktiivinen näyttääksesi vain aktiiviset laajennukset tai Ei -aktiivinen näyttääksesi käytöstä poistetut laajennukset.
  • Jotkin WordPress -laajennukset voivat vaikuttaa sivustosi suorituskykyyn. Laajennusten poistaminen käytöstä ja sivustosi suorituskyvyn testaaminen uudelleen voi auttaa nopeusongelmien vianmäärityksessä.
  • Saat apua WordPressin vianmääritykseen kohdasta WordPressin vianmääritys . Jos et halua käsitellä WordPressin vianmääritystä itse, meillä on myös WordPress Premium -tukipalvelu, joka voi hoitaa sen puolestasi.