4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Ota käyttöön laajennusverkkotunnukset cPanel -tilillä sukupolven 4 palvelimellani

Kun käytät oletusasetuksia cPanel -tilin lisäämiseen neljännen sukupolven VPS: ään tai omaan palvelimeesi WHM: n kautta, et voi lisätä laajennusverkkotunnuksia . Tämän asetuksen muuttaminen on helppoa, joten voit käyttää niin monta laajennusverkkotunnusta kuin haluat.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja sitten Hallitse sen neljännen sukupolven palvelimen vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Napsauta Käynnistä WHM.
  4. Valitse WHM-pääsivulla Tilin toiminnot > Muokkaa tiliä, valitse sitten tili luettelosta ja napsauta Muokkaa. Tai jatka seuraavaan vaiheeseen, jos sinulla on vain yksi tili.
  5. Syötä Resurssien rajat -osiossa Laajennusverkkotunnukset-kohdan viereen luku, johon haluat rajoittaa tämän tilin laajennusverkkotunnusten määrän, tai valitse Rajoittamaton.
  6. Napsauta Muokkaa tiliä -sivun alaosassa Tallenna.