No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lähetä asiakasraportti GoDaddy Prosta

Voit lähettää GoDaddy Prossa luodut raportit sähköpostilla asiakkaillesi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Pro -tilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta vasemmassa sivupalkissa Sivustot.
  3. Vie hiiri verkkosivuston päälle ja napsauta Avaa verkkosivuston koontinäyttö .
    Avaa verkkosivuston koontinäyttö
  4. Napsauta vasemmassa sivupalkissa Asiakasraportti.
  5. Vie hiiri Raportit- osiossa lähetettävän raportin päälle ja napsauta oikealla puolella olevaa nuolta.
  6. Valitse Lähetä asiakkaalle .
  7. Täytä Lähetä raportti asiakkaalle -lomake ja napsauta sitten Lähetä asiakkaalle .