Lähetä ensimmäinen sähköpostini

Vaihe 4 Määritä Microsoft 365 -tilisarjassa .

Tätä viimeistä vaihetta varten lähetät testisähköpostin Outlookin verkkoversiosta. Sitten tarkistat sähköpostisi puhelimella tai tietokoneella ja vastaat testisähköpostiin.

1. Kirjaudu sisään Outlookin verkkoversioon Microsoft 365 -sähköpostiosoitteellasi ja -salasanallasi.
  2. Valitse Uusi viesti .
  3. Syötä Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi vastaanottajaksi ja lisää testattava aihe ja viesti.
    Testaa luonnosviesti Outlookissa verkossa
  4. Valitse Lähetä .
  5. Avaa puhelimesi tai tietokoneesi sähköpostisovellus. Kun testiviesti saapuu, valitse Vastaa . (Sähköpostin vastaanottaminen voi kestää muutaman minuutin.)
  6. Anna vastaus ja valitse Lähetä .
  7. Palaa Outlookin verkkoversioon ja vahvista, että sait vastauksen. (Vastauksen vastaanottaminen voi kestää muutaman minuutin.)

Jos pystyt lähettämään, vastaanottamaan ja vastaamaan Outlookin verkkoversiolla, sähköpostisi on hyvä aloittaa!