No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lähetä ensimmäinen sähköpostini

Vaihe 4 Määritä Microsoft 365 -tilisarjassa .

Tätä viimeistä vaihetta varten lähetät testisähköpostin Outlookin verkkoversiosta. Sitten tarkistat sähköpostisi puhelimella tai tietokoneella ja vastaat testisähköpostiin.

1. Kirjaudu sisään Outlookin verkkoversioon Microsoft 365 -sähköpostiosoitteellasi ja -salasanallasi.
  2. Valitse Uusi viesti ja kirjoita Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi Vastaanottaja: -kenttään.
  3. Kirjoita "test" kenttään Aihe: ja viestin tekstiosaan.
  4. Valitse Lähetä .
  5. Avaa puhelimesi tai tietokoneesi sähköpostisovellus. Kun testiviesti saapuu, valitse Vastaa . (Sähköpostin vastaanottaminen saattaa kestää muutaman minuutin.)
  6. Kirjoita viestin tekstiin esimerkiksi "testi vahvistettu" ja valitse Lähetä .
  7. Palaa Outlookin verkkoversioon ja vahvista, että sait vastauksen. (Vastauksen vastaanottaminen voi kestää muutaman minuutin.)

Jos pystyt lähettämään, vastaanottamaan ja vastaamaan Outlookin verkkoversiolla, sähköpostisi on hyvä aloittaa!

Lisätietoja

Mitä "takaisinpalautus sähköpostilla" tarkoittaa?