Lähetä Microsoft 365 -sähköpostit edelleen toiseen sähköpostitiliin

Huomautus: Ratkaisemme sähköpostin välitykseen liittyvää ongelmaa. Jos saat virheen, odota tunti ja yritä uudelleen. Ylläpitäjät voivat myös määrittää sähköpostin välityksen Exchange-hallintakeskuksessa (EAC). Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja sanasanallasi. Tutustu Microsoftin tarjoamiin lisätietoihin.

Määritä sähköpostitilille edelleenlähetys, jolla saapuvat sähköpostit ohjataan toiselle tilille, kuten Gmail tai Yahoo. Näin säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse tarkistaa useita eri sähköpostitilejä.

Voit myös ohjata toiselle sähköpostitilille saapuvat viestit Microsoft 365 -sähköpostiisi.

Pakollinen: Jos haluat ohjata sähköpostit organisaatiosi ulkopuoliseen osoitteeseen (jolla on eri verkkotunnus, esim. henkilökohtainen sähköpostitilisi), kytke ensin päälle ulkoinen sähköpostin edelleenlähetys.
  1. Kirjaudu Sähköposti ja Office -koontinäyttöön.
  2. Jos olet tilin omistaja, valitse sähköpostiosoitteen vierestä Hallitse. Jatka muussa tapauksessa seuraavaan vaiheeseen.
    • Vihje: Jos sinulla on ylläpitäjän oikeudet, voit määrittää edelleenlähetyksen myös valitsemalla Ylläpitäjä > Sähköpostiviestien edelleenohjaus. Valitse Lisää edelleenohjaus, valitse käyttäjä (jos useita) ja siirry sitten vaiheeseen 4.
      Säilytä kopio edelleenlähetetyistä viesteistä -valintaruutu
  3. Valitse Hallitse-kohdassa Edelleenlähetys.
  4. Syötä Välitä posti osoitteeseen: -kohtaan sähköpostiosoite, johon haluat ohjata saapuvat sähköpostit.
  5. Valitse Säilytä kopio edelleenlähetetyistä viesteistä -valintaruutu, jos haluat säilyttää kopiot viesteistä Saapuneet-kansiossasi. Jos et valitse tätä, viestit ainoastaan edelleenlähetetään määritettyyn osoitteeseen eikä kopioita säilytetä Microsoft 365 -tilillä.
    Säilytä kopio edelleenlähetetyistä viesteistä -valintaruutu
  6. Valitse Tallenna. Näet vahvistusviestin.

Uudet viestit toimitetaan nyt automaattisesti toiselle sähköpostitilille. Jos haluat muokata sähköpostien edelleenlähetystä tai poistaa sen, valitse Edelleenlähetys.