Lähetä Microsoft 365 -sähköpostit edelleen toiseen sähköpostitiliin

Huomautus: Ratkaisemme sähköpostin välitykseen liittyvää ongelmaa. Jos näet virheen, odota noin tunti ja yritä uudelleen. Vaihtoehtoisesti käyttäjät voivat kytkeä automaattisen edelleenlähetyksen päälle Outlookin verkkoversiossa.

Määritä sähköpostitilille edelleenlähetys, jonka avulla saapuvat viestit ohjataan toiselle tilille, kuten Gmail- tai Yahoo-sähköposti. Edelleenlähetys voi säästää aikaa, koska sinun ei tarvitse tarkistaa eri tilien viestejä erikseen.

Pakollinen: Jos haluat ohjata sähköpostit organisaatiosi ulkopuoliseen osoitteeseen (jolla on eri verkkotunnus, esim. henkilökohtainen sähköpostitilisi), kytke ensin päälle ulkoinen sähköpostin edelleenlähetys.
  1. Kirjaudu Sähköposti ja Office -koontinäyttöön.
  2. Jos olet tilin omistaja, valitse sähköpostiosoitteen vierestä Hallitse. Jatka muussa tapauksessa seuraavaan vaiheeseen.
    • Vihje: Jos sinulla on ylläpitäjän oikeudet, voit määrittää edelleenlähetyksen myös valitsemalla Ylläpitäjä > Sähköpostiviestien edelleenohjaus. Valitse Lisää edelleenohjaus, valitse käyttäjä (jos useita) ja siirry sitten vaiheeseen 4.
      Säilytä kopio edelleenlähetetyistä viesteistä -valintaruutu
  3. Valitse Hallitse-kohdassa Edelleenlähetys.
  4. Syötä Välitä posti osoitteeseen: -kohtaan sähköpostiosoite, johon haluat ohjata saapuvat sähköpostit.
  5. Valitse Säilytä kopio edelleenlähetetyistä viesteistä -valintaruutu, jos haluat säilyttää kopiot viesteistä Saapuneet-kansiossasi. Jos et valitse tätä, viestit ainoastaan edelleenlähetetään määritettyyn osoitteeseen eikä kopioita säilytetä Microsoft 365 -tilillä.
    Säilytä kopio edelleenlähetetyistä viesteistä -valintaruutu
  6. Valitse Tallenna. Näet vahvistusviestin. Myös ylläpitäjät ja käyttäjä saavat sähköposti-ilmoituksen, kun jälleenlähetys lisätään tai sitä muutetaan.

Uudet viestit toimitetaan nyt automaattisesti toiselle sähköpostitilille. Jos haluat muokata sähköpostien edelleenlähetystä tai poistaa sen, valitse Edelleenlähetys