Lähetä Microsoft 365 -sähköpostit edelleen toiseen sähköpostitiliin

Luo sähköpostin edelleenlähetysosoite, jolla saapuvat Outlook-sähköpostit ohjataan toiselle sähköpostitilille, kuten Gmail tai Yahoo. Näin säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse tarkistaa useita eri sähköpostitilejä.

Vaaditaan: Jos haluat ohjata sähköpostia organisaatiosi ulkopuoliseen osoitteeseen, muokkaa ensin lähtevän roskapostisuodattimen käytäntöä. Muuten ulkoinen sähköpostin ohjaaminen ei toimi.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetusten rataspainike Asetukset > Näytä kaikki Outlookin asetukset.
  3. Valitse Sähköposti > Edelleenlähetys.
    Edelleenlähetys
  4. Valitse Ota edelleenlähetys käyttöön -valintaruutu ja kirjoita sähköpostiosoite, johon haluat ohjata sähköpostit.
    Ota edelleenlähetys käyttöön ja kirjoita sähköpostiosoite
  5. Valitse Edelleenlähetettyjen viestien kopiot säilytetään -valintaruutu, jos haluat säilyttää kopiot saapuvista sähköposteista Outlook-postilaatikossa. Jos et valitse tätä, sähköpostiviestit poistetaan Outlook-tililtäsi, kun ne on lähetetty edelleen.

6. Valitse Tallenna. Outlook-tilillesi lähetetyt sähköpostit lähetetään nyt edelleen valitsemaasi postilaatikkoon.

Näytä minulle