Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lähetä sähköpostia käyttäen System.Net.Mail -sovellusta

Jos haluat lähettää sähköpostia System.Net.Mailin kautta, sinun on määritettävä SMTP -palvelusi sovelluksesi web.config -tiedostossa käyttäen näitä mailSettings -arvoja :

system.net > mailSettings > smtp from = "sähköpostiosoitteesi"> verkkoisäntä = "relay-hosting.secureserver.net" port = "25" / > /smtp > /mailSettings > /system.net >

Verkoston säännön arvoa käytetään kun instantiate SmtpClient koodissa.

Esimerkki C# -koodista

Voit sitten käyttää vastaavaa koodia sähköpostin lähettämiseen sovelluksestasi:

MailMessage message = new MailMessage ();
message.From = new MailAddress (" sähköpostiosoitteesi ");

message.To.Add (uusi MailAddress (" vastaanottajasi "));

message.Subject = " aihe ";
message.Body = " sähköpostisi sisältö ";

SmtpClient -asiakas = uusi SmtpClient ();
client.Send (viesti);