No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lähetä sähköpostia vaihtoehtoisesta sähköpostiosoitteesta

Työtilan sähköpostin avulla voit lähettää sähköpostia käyttäen eri sähköpostiosoitetta kuin ensisijaisessa sähköpostitilissäsi.

Edellytys : Ennen kuin voit lähettää sähköpostia vaihtoehtoisella osoitteella, sinun on ensin lisättävä identiteetti .

1. Kirjaudu sisään Työtilan sähköpostitilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Luo sähköposti .
    Napsauta Luo sähköposti
  3. Luo sähköpostiviestisi.
  4. Täytä sähköpostin otsikossa soveltuvat Vastaanottaja- ja Aihe -kentät.
  5. Napsauta Lähettäjä -ruudun oikealla puolella olevaa alanuolipainiketta ja valitse haluamasi sähköpostiosoite luettelosta.
    Napsauta alanuolta
  6. Napsauta Lähetä .