Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lähetä sähköpostia Windows Hostingin System.Net.Mailin kautta

Jos haluat lähettää sähköpostia System.Net.Mailin kautta, sinun on määritettävä SMTP -palvelusi sovelluksesi web.config -tiedostossa käyttäen näitä mailSettings -arvoja :

system.net > mailSettings > smtp from = "sähköpostiosoitteesi"> verkkoisäntä = "relay-hosting.secureserver.net" port = "25" / > /smtp > /mailSettings > /system.net >

Verkoston säännön arvoa käytetään kun instantiate SmtpClient koodissa.

Esimerkki C# -koodista

Voit sitten käyttää vastaavaa koodia sähköpostin lähettämiseen sovelluksestasi:

MailMessage message = new MailMessage ();
message.From = new MailAddress (" sähköpostiosoitteesi ");

message.To.Add (uusi MailAddress (" vastaanottajasi "));

message.Subject = " aihe ";
message.Body = " sähköpostisi sisältö ";

SmtpClient -asiakas = uusi SmtpClient ();
client.Send (viesti);