Lähetä siirron vahvistussähköposti uudelleen

Kun ostat verkkotunnuksen siirron GoDaddy-palveluun, me lähetämme vahvistussähköpostin verkkotunnukselle kirjattuun järjestelmänvalvojan sähköpostiosoitteeseen. Tarvitset tätä sähköpostia verkkotunnuksen siirron vahvistamiseen. Voit lähettää siirron vahvistussähköpostin uudelleen järjestelmänvalvojan sähköpostiosoitteeseen milloin vain.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Verkkotunnukset-valikosta Siirrot:
    valitse siirrot verkkotunnukset-valikosta
  3. Valitse Odottavat siirrot -otsikon alta Siirron ulos.
    siirrot sisään tai ulos
  4. Valitse ruutu sen verkkotunnuksen (tai niiden verkkotunnuksien) vierestä, johon (joihin) liittyen haluat lähettää sähköpostin uudelleen. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki
  5. Valitse Lähetä sähköposti uudelleen.

Näet "Uudelleenlähetyssähköposti on lähetetty"-huomautuksen, joka ilmoittaa, että sähköposti on lähetetty uudelleen verkkotunnukselle kirjattuun järjestelmänvalvojan sähköpostiosoitteeseen.

Liittyvä vaihe