No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lähetä tekstiviestejä sähköpostista

Jos olet lisännyt yhteystiedon matkapuhelinnumeron ja operaattorin osoitekirjaasi, voit kirjoittaa ja lähettää tekstiviestejä heille verkkopostista.

Voit kirjoittaa tekstiviestejä vain tekstimuodossa, ja viestien enimmäispituus on 160 merkkiä, mukaan lukien aiherivi. Sinun ei tarvitse kirjoittaa aiheriviä tekstiviesteille. Voit lähettää heille tekstiviestin ja sähköpostin samanaikaisesti.

1. Kirjaudu sisään Työtilan sähköpostitilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Luo .
  3. Valitse Lähetä nimellä -luettelosta Sähköposti ja tekstiviesti tai Tekstiviesti .
  4. Painike Toimenpide valita yhteystiedon osoitekirjasta. Erota yhteyshenkilöt ja sähköpostiosoitteet pilkuilla. Voit myös lisätä CC- tai BCC -puhelinyhteystiedon osoitekirjastasi.
  5. Jos haluat lähettää kopion tekstiviestistä toiselle käyttäjälle, kirjoita käyttäjän sähköpostiosoite CC -kenttään.
  6. Jos haluat lähettää sokean kopion tekstiviestistä toiselle käyttäjälle, kirjoita käyttäjän sähköpostiosoite BCC -kenttään. BCC -kentän sähköpostiosoitteet eivät näy muille viestin vastaanottaville käyttäjille.
  7. Kirjoita tekstiviestin aihe Aihe -kenttään.
  8. Kirjoita viestisi tekstiruutuun.
  9. Kun olet valmis, napsauta Lähetä .