No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lähetä uusi tehtävä WP Premium -tukea varten

Voit lähettää uuden palvelupyynnön WP Premium Support -koontinäytön avulla, kun tarvitset WordPress -sivustollesi tehtyjä töitä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Uusi tehtävä -painike
  3. Valitse WordPress -sivusto, joka vaatii työn valmistumista, ja napsauta sitten Seuraava -painiketta.
  4. Valitse jokin palveluluokista nähdäksesi luettelon käytettävissä olevista palveluista.

Huomautus: On parasta lähettää erillinen pyyntö jokaiselle tehtävälle, jonka haluat suorittaa.

5. Valitse haluamasi palvelu tai hae ongelmaasi vastaava palvelu hakukentän avulla. Valitse sitten Seuraava -painike.
  6. Vastaa kysymyksiin ja anna lisätietoja tarvittaessa.
  7. Valitse Lähetä -painike.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja: