Lähetä verkkotunnuksen tilin muutossähköposti uudelleen

Kun olet aloittanut verkkotunnuksen tilin muutoksen , lähetämme uudelle tilinhaltijalle sähköpostin verkkotunnuksen hyväksymistä varten. Jos uusi rekisteröijä ei löydä sähköpostia tai se on poistanut sen vahingossa, voit lähettää sen uudelleen milloin tahansa.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse ylävalikon Verkkotunnukset -välilehdestä Odottavat tilin muutokset .
    Näytä odottavat tilin muutokset
  3. Valitse Odottavat siirrot -otsikon alta Siirrot pois .
    Näytä odottava tilin muutos
  4. Valitse ruutu sen verkkotunnuksen (tai niiden verkkotunnuksien) vierestä, johon (joihin) liittyen haluat lähettää sähköpostin uudelleen. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki
  5. Valitse Lähetä sähköposti uudelleen verkkotunnusluettelosi yläpuolelta.

Huomautus: Sähköposti lähetetään uudelleen sähköpostiosoitteeseen, joka annettiin, kun tilinmuutos aloitettiin. Jos sähköpostiosoite on annettu väärin, sinun on peruutettava nykyinen pyyntö ja lähetettävä uusi tilin muutos käyttämällä oikeaa sähköpostiosoitetta.

Seuraava vaihe

• Kun olet lähettänyt sähköpostin, muista hyväksyä verkkotunnus uuteen tiliin prosessin loppuun saattamiseksi.