Lähtevä siirto Enomilta

Enomilla rekisteröity verkkotunnus täytyy valmistella, ennen kuin sen voi siirtää palveluumme.

Jos verkkotunnustasi ei ole rekisteröity Enomilla, katso kohdasta

lisäohjeita muiden rekisterinpitäjien verkkotunnusten siirtämiseen.

Siirtäminen pois Enomilta

Siirrä verkkotunnuksesi meille seuraamalla seuraavia ohjeita:

1. Vahvista verkkotunnuksen siirtokelpoisuus

Varmista, että verkkotunnuksen pystyy siirtämään, tarkistamalla seuraavat asiat:

• Verkkotunnus on rekisteröity vähintään 60 päivää aikaisemmin, ja se on ollut Enomilla vähintään 60 päivää.
  • Verkkotunnuksen yhteystietoja ei ole muutettu edellisten 60 päivän aikana.

Huomautus: Jotkin rekisterinpitäjät estävät verkkotunnusten siirtämisen, jos siihen liittyviä yhteystietoja on muutettu edellisten 60 päivän aikana.

2. Hanki valtuutuskoodi

Hanki valtuutuskoodi (tunnetaan myös nimillä EPP-koodi tai siirtoavain) nykyiseltä rekisterinpitäjältäsi, mikäli se on tarpeen. Jotkin verkkotunnuspäätteet (lähinnä ylätason maakoodit eli ccTLD-tunnukset) eivät vaadi valtuutuskoodeja.

Valtuutuskoodin hankkiminen Enomilta:

1. Kirjaudu sisään Enom-tilinhallintaan.
  2. Valitse Rekisteröidyt verkkotunnukset -valikosta kohta Hallitse verkkotunnuksia.
  3. Napsauta verkkotunnusta, jonka haluat päivittää.
  4. Valitse Hallitse verkkotunnusta -valikosta kohta Yleiset asetukset.
  5. Napsauta Lähetä valtuutuskoodi rekisteröijälle sähköpostitse.

3. Avaa verkkotunnuksesi lukitus

Oletuksena useimmat Enomilla rekisteröidyt verkkotunnukset siirretään ”Rekisteröijän lukitus käytössä” -suojaustilaan. Verkkotunnuksen lukitseminen estää verkkotunnuksen valtuuttamattoman siirtämisen. Ennen verkkotunnuksen pyytämistä lukitus täytyy poistaa ja verkkotunnuksen tilaksi täytyy vahvistaa ”Rekisteröijän lukitus poistettu”.

Verkkotunnuksesi lukituksen avaaminen

1. Kirjaudu sisään Enom-tilinhallintaan.
  2. Valitse Rekisteröidyt verkkotunnukset -valikosta kohta Hallitse verkkotunnuksia.
  3. Napsauta verkkotunnusta, jonka lukituksen haluat avata.
  4. Napsauta Yleiset asetukset.
  5. Valitse Rekisteröinnin lukitus -osiossa Poista käytöstä.
  6. Valitse Tallenna.

Odota enintään 24 tuntia, jotta järjestelmä ehtii tunnistaa tilan muutoksen.

4. Osta verkkotunnuksen siirto

Osta verkkotunnuksen siirto verkkosivustostamme. Jos päätettä, jonka haluat siirtää, ei ole listattu, et voit siirtää kyseistä verkkotunnusta meille.

Kun ostat siirron, valitse yksi seuraavista nimipalvelinvaihtoehdoista:

• Säilytä olemassa olevat nimipalvelimet... – Jos verkkotunnukseesi sisältyy meidän tai muun palveluntarjoajan verkkohotelli, tällä asetuksella voit varmistaa, ettei sivustosi lakkaa toimimasta siirron aikana.
  • Varaa nimipalvelimet – Jos sinulla on meiltä sähköpostiosoite samalla verkkotunnuksella, käytät ulkopuolista DNS:ää tai olet luonut DNS-siirtomallin ennen siirtoa, valitse tämä asetus. Katso lisätietoja kohdista Off-site-DNS:n hallinta ja
    .

5. Valtuuta verkkotunnuksen siirto

Kun olet valmistellut siirrettävän verkkotunnuksesi, katso kohdasta Siirrä verkkotunnus GoDaddy-palveluun lisätietoja palveluumme kohdistuvan verkkotunnuksen siirron viimeistelystä.