Lähtevä siirto Register.comilta

Register.comilla rekisteröity verkkotunnus täytyy valmistella, ennen kuin sen voi siirtää meille. Varmista seuraavat asiat ennen aloittamista:

• Valtuutuskoodi on rekisteröity Register.comille vähintään 60 päivää aikaisemmin.
  • Verkkotunnuksen yhteystietoja ei ole muutettu edellisten 60 päivän aikana.

Kun olet varmistanut, että verkkotunnus on oikeutettu siirtoon, valmistele verkkotunnus siirtoa varten perusohjeiden mukaisesti ennen prosessin aloittamista:

Prosessin vaihe Syy
Avaa verkkotunnuksen lukitus
  • Oletuksena useimmat verkkotunnukset on lukittu valtuuttamattomien siirtojen estämiseksi. Lukitus täytyy poistaa ennen siirron pyytämistä ja lukituksen tilaksi täytyy vahvistaa ”pois käytöstä”.
Hanki valtuutuskoodi

• Hanki valtuutuskoodi (tunnetaan myös nimillä EPP-koodi tai siirtoavain) nykyiseltä rekisterinpitäjältäsi.

Avaa verkkotunnuksen lukitus

Huomautus: Jos verkkotunnuksesi lukitus on jo avattu, siirry kohtaan Hanki valtuutuskoodi.

1. Napsauta verkkotunnusta, jonka lukituksen haluat avata.
  2. Valitse Verkkotunnuksen lukitus päälle/pois -osiosta Poista verkkotunnuksen lukitus käytöstä.
  3. Valitse Jatka ja valitse sitten Jatka vahvistussivulla.

Hanki valtuutuskoodi

Huomautus: Jotkin verkkotunnuspäätteet (lähinnä ylätason maakoodit eli ccTLD-tunnukset) eivät vaadi valtuutuskoodeja.

1. Napsauta verkkotunnusta, jolle tarvitset valtuutuskoodin.
  2. Valitse sivun alaosasta Hanki valtuutuskoodi ja napsauta Jatka siirtoa -painiketta.
  3. Saat varoitusviestin. Kuittaa vahvistus laatikkoon ja valitse Jatka siirtoa uudelleen.
  4. Täytä pakolliset kentät ja valitse sitten Pyydä valtuutuskoodia. Valtuutuskoodipyyntösi vahvistetaan.

Huomautus: Koodi lähetetään sähköpostiosoitteeseesi 4–5 päivässä.

Kun olet suorittanut Register.com-verkkotunnusta koskevat perusvaiheet, viimeistele prosessi ostamalla verkkotunnuksen siirto ja valtuuttamalla siirto meille yrityksen GoDaddy avustuksella.

Osta verkkotunnuksen siirto

Sinun täytyy ostaa verkkotunnuksen siirto verkkosivustostamme.

Huomautus: Jos päätettä, jonka haluat siirtää, ei ole listattu, et voit siirtää kyseistä verkkotunnusta meille.

Kun ostat siirron, valitse yksi seuraavista nimipalvelinvaihtoehdoista:

• Säilytä olemassa olevat nimipalvelimet... – Jos verkkotunnukseesi sisältyy meidän tai muun palveluntarjoajan verkkohotelli, tällä asetuksella voit varmistaa, ettei sivustosi lakkaa toimimasta siirron aikana.
  • Varaa nimipalvelimet – Jos sinulla on meiltä sähköpostiosoite samalla verkkotunnuksella, käytät ulkopuolista DNS:ää tai olet luonut DNS-siirtomallin ennen siirtoa, valitse tämä asetus. Katso lisätietoja kohdista Off-site-DNS:n hallinta ja
    .

Valtuuta verkkotunnuksen siirto meille

1. Kirjaudu sisään Omat tuotteet -sivulle.
  2. Jos sinua ei ohjata kyseiselle sivulle automaattisesti, valitse Omat tuotteet -välilehti:
  3. Omat tuotteet -välilehti

4. Napsauta Hallitse kaikkia:
  5. Hallitse kaikkia

6. Valitse Verkkotunnukset-valikosta Siirrot.
  7. Napsauta Valtuuta siirto.
  8. Napsauta Lisää nyt.
  9. Tee yksi seuraavista toimenpiteistä:
    • Valitse Perusasetukset-välilehti ja syötä nykyisen rekisterinpitäjän hallussa oleva valtuutuskoodi (jos käytössä) verkkotunnuksen vieressä olevaan kenttään.
    • Valitse massatoimintojen välilehti ja anna kukin verkkotunnus ja sen valtuutuskoodi omalle rivilleen. Erota jokainen verkkotunnus sen valtuutuskoodista pilkulla, välilyönnillä tai sarkaimella.
  10. Valitse Valtuutan siirron... ja napsauta sitten Valmis.
  11. Napsauta OK.

Huomautus: Useimpien verkkotunnuspäätteiden kohdalla siirto rekisterinpitäjältä toiselle kestää 5–7 päivää siitä hetkestä, jolloin valtuutat siirron. Siirtoprosessi ja sen loppuunsuorituksen edellyttämä aika saattavat vaihdella tiettyjen verkkotunnuspäätteiden kohdalla. Tällaisia ovat esimerkiksi ylätason maatunnukset (ccTLD-tunnukset). Saat lisätietoja kohdasta

. Valitse omaa verkkotunnuspäätettäsi käsittelevä ohjeartikkeli.