Laske verkkotunnukseni suojauspaketin tasoa

Laske verkkotunnuksesi suojaustasoa, jos haluat poistaa verkkotunnuksesi lisäsuojauksen. Verkkotunnuksen suojauspaketin tason laskeminen poistaa ylimääräisen suojauksen verkkotunnuskaappareita ja voimassaolon uusimisen epäonnistumista vastaan. Yhteystietosi korvataan edelleen edustajatiedoilla, jotka toimittaa tietosuojapalvelumme tarjoaja Domains By Proxy®. Tämä tehdään rekisterissä ja GoDaddy-palvelun WHOIS-hakemistossa.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, joiden suojauksen tasoa olet laskemassa. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki.
  3. Valitse Omistajuus > Laske verkkotunnussuojauksen tasoa.
    laske verkkotunnussuojauksen tasoa
  4. Tarkista käytettävissä olevat vaihtoehdot tason laskemista varten ja valitse haluamasi sopimus.
  5. Valitse Vahvista.
  6. Valitse Kyllä, hyväksyn suojauksen poistamisen valittujen verkkotunnusten kohdalla -valintaruutu ja valitse sitten Jatka.
  7. Vahvista henkilöllisyytesi. Lähetämme vahvistuskoodin tekstiviestitse tai todennussovelluksena, jos kaksivaiheinen todennus on käytössä vähintään 72 tunnin ajan. Muussa tapauksessa valitse Lähetä salasana , niin lähetämme kertakäyttöisen salasanan rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.
  8. Anna vahvistuskoodisi ja valitse Vahvista.

Näet Toiminto onnistui -vahvistuksen, kun muutoksesi on hyväksytty. Näiden muutosten tuleminen voimaan saattaa kestää enimmillään 90 minuuttia.