Laske verkkotunnukseni suojauspaketin tasoa

Voit laskea verkkotunnuksen suojauspaketin tasoa koska tahansa. Suojauksen tason laskeminen tietosuojan perustasolle poistaa täyden suojauksen tarjoamat lisäominaisuudet, mukaan lukien yksityisen sähköpostiosoitteen. Yhteystietojasi GoDaddy-yrityksen WHOIS-hakemistossa ei myöskään enää korvata edustajan tiedoilla. Lisäksi tästä seuraa, että suojaus verkkotunnuksen kaappausyrityksiä ja voimassaolon uusimisen epäonnistumista vastaan poistuu. Kun lasket tasoa Ultimate-suojaustasolta, myös verkkotunnukseen liitetty sivustosuojauksen perussuojauspalvelu poistuu käytöstä.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, joiden suojauksen tasoa olet laskemassa. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki.
  3. Valitse Omistajuus ja valitse sitten Laske tietosuojan tasoa.
    laske verkkotunnussuojauksen tasoa
  4. Tarkista käytettävissä olevat vaihtoehdot tason laskemista varten ja valitse haluamasi sopimus.
  5. Valitse Vahvista.
  6. Valitse Kyllä, hyväksyn suojauksen poistamisen valittujen verkkotunnusten kohdalla -valintaruutu ja valitse sitten Jatka.
  7. Vahvista identiteettisi. Jos olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen (2SV) käyttöön yli 72 tuntia sitten, lähetämme vahvistuskoodin sinulle tekstiviestitse tai todennussovelluksen kautta. Muussa tapauksessa valitse Lähetä salasana. Sinulle lähetetään kertakäyttöinen salasana verkkotunnuksen rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.
  8. Anna vahvistuskoodisi ja valitse Vahvista.

Näet Toiminto onnistui -vahvistuksen, kun muutoksesi on hyväksytty. Näiden muutosten tuleminen voimaan saattaa kestää enimmillään 90 minuuttia.