No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Laskutuksen aloittaminen

Get Paid and Online Bookkeeping tarjoaa laskutuksen ilman rajoituksia lähetettävien laskujen määrälle, asiakkaille, joita voit lisätä, tai laskutettaville kokonaissummille. Laskutusvaihtoehdolla voit:

• Seuraa, kuinka paljon aikaa kulutat jokaiselle projektille ja asiakkaalle.
  • Saat maksun sekillä tai verkossa Stripe®- tai PayPal® -maksun kautta.
  • Lähetä asiakkaillesi fyysinen lasku sähköpostitse tai postitse.
  • Tarkastele, hallitse ja vie laskujen maksuja ja kuluja verotuksellisiin tarkoituksiin, ja paljon, paljon muuta!

Näin pääset alkuun laskutuksessa

1. Kirjaudu sisään Get Paid and Online Bookkeeping -tilillesi.
  2. Napsauta Laskut .
  3. Anna asiaankuuluvat yritystietosi. (Älä huoli, voit muuttaa tätä myöhemmin.)
  4. Jos syötit yrityksesi verkkosivustolle, napsauta Vedä logo verkkosivustosta napataksesi yrityksesi logon suoraan sivustoltasi.

Huomautus: Jos emme pystyneet hakemaan logoa verkkosivustoltasi, lataa yrityksesi logo tietokoneeseesi tallennetusta tiedostosta napsauttamalla Lataa logo.

5. Napsauta Valitse malli .
  6. Kun olet valinnut laskumallin, johon olet tyytyväinen, napsauta Luo lasku .
  7. Täytä asiaankuuluvat tiedot asiakasta varten.
  8. Jos haluat kerätä veroa laskusta, varmista, että valitset Verotettava . Jos käytät PayPalia, sinun ei tarvitse valita tätä ruutua. PayPal veloittaa asiakkailtasi asianmukaiset verot.
  9. Jos haluat hyväksyä maksut verkossa, napsauta Hyväksy verkkomaksuja ja anna sitten tarvittavat tiedot.

Huomautus: Verkkomaksut hyväksytään tällä hetkellä vain Stripe®- tai PayPal® -maksuilla. Lisätietoja maksuprosessorin määrittämisestä on kohdassaLaskujen maksuvaihtoehtojen määrittäminen

10. Kun olet valmis lähettämään laskun, napsauta Lähetä sähköpostilla tai Lataa ja tulosta .

Lisätietoja laskutuksesta ja PayPal- tai Stripe -tilin määrittämisestä on kohdassaLaskutusasetusten muokkaaminen .