Office 365 GoDaddyltä Ohje

Lataa ja asenna Microsoft Office -sovelluksia

GoDaddy Office 365 -Business- ja Business Premium -tilien kautta voit asentaa Microsoft Office-sovelluksia jopa viiteen PC- tai Mac-tietokoneeseen käyttäjää kohti.

Ennen Officen uusimman version asentamista sinun kannattaa poistaa nykyisen version asennus. Lue lisää Microsoftin ohjeesta Officen asennuksen poistaminen PC- tai Mac-tietokoneesta.

1. Avaa ostokuitti, joka lähetettiin sinulle sähköpostilla, ja napsauta Aloita.
    Napsauta Aloita
  2. Kirjaudu yrityksen GoDaddy tilillesi antamalla käyttäjänimesi ja salasanasi ja napsauttamalla Kirjaudu sisään.
    Anna käyttäjänimesi ja salasanasi ja napsauta Kirjaudu sisään
  3. Napsauta Koontinäytössä Lataa Office.
    Napsauta Lataa Office
  4. Kirjaudu Office 365:een antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsauttamalla Kirjaudu sisään.
    Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsauta Kirjaudu sisään
  5. Avaa Microsoft Online Office 365:n kirjautumissivu ja napsauta Microsoft-tiliä, jolle haluat ladata ja asentaa Office 365:n.
    Napsauta Microsoft-tiliä
  6. Napsauta Office 365 -asennussivulla Asenna ja asenna sovellukset tietokoneeseesi noudattamalla ohjeita:
    PC:lle

Jos haluat asentaa näiden ohjelmien 64-bittiset versiot, napsauta kohdan 32-bittinen (suositeltu) vieressä kohtaa Lisäasetukset ja valitse sitten 64-bittinen.

Napsauta Asenna (tietokoneelle)
    Mac-tietokoneille Napsauta Asenna (Mac-tietokoneelle)