Lataa ja asenna Microsoft Teams Mac -tietokoneelleni

Lataa Microsoft Teams Macillesi käyttääksesi pikaviestintä- ja kokoustyökalua.

Vaaditaan:
  1. Tarvitset Online Business Essentials-, Business Professional-, Premium Security- tai Business Enterprise -tilauksen, jotta voit noudattaa seuraavia vaiheita. Jos sinulla on Online Business Essentials, voit ladata Teams-sovelluksen, mutta et mitään muita Microsoft 365-sovelluksia.
  2. Tarkista, onko sinulla jo Teams asennettuna siirtymällä Spotlight -hakuun Macillasi ja kirjoittamalla Microsoft Teams. Jos Teams on jo asennettu, kaikki on valmista. Muussa tapauksessa noudata alla olevia ohjeita.

Voit myös ladata Teamsia Microsoftilta .

1. Kirjaudu sisään Microsoft 365 -tilillesi. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse valikkopainike ja valitse sitten Teams.
    Teams-kuvake
  3. Kun Teams latautuu, valitse asetukset oikeasta yläkulmasta ja valitse vaihtoehto lataa työpöytäsovellus.
    Lataa Teams
  4. Tallenna ja suorita ladattu tiedosto.
  5. Kirjaudu sisään Microsoft 365 -sähköpostiosoitteellasi ja -salasanallasi.

Sinulla on nyt Teams tietokoneellasi!