Lataa ja asenna Office-sovelluksia Android-laitteille

Kun Office-sovellukset ovat Android-laitteessasi, voit hoitaa kaikki tehtäväsi helposti myös liikkeellä ollessasi. Jos käytössäsi on Online Essentials-, Business- tai Business Premium -paketti, sinun on ladattava kukin Office-sovellus erikseen Google Play -kaupasta.

1. Office-sovelluksessa yhdistyvät Microsoft Word, Excel ja PowerPoint samassa paikassa. Se on ladattavissa Android-laitteille. Jos haluat asentaa lisäsovelluksia tai ladata jonkin sovelluksen erikseen, valitse haluamasi sovellus ja asenna se sitten.
  2. Avaa sovellus ja valitse Kirjaudu sisään.
  3. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi.
  4. Valitse Seuraava.
  5. Sinun ohjataan erilliselle sisäänkirjautumissivulle salasanan antamista varten.
  6. Valitse Kirjaudu sisään.

Riippuen siitä, kuinka monta tiedostoa ja kansiota sinulla on, kaikkien tietojen synkronointi saattaa kestää muutamia minuutteja. Kun synkronointi on valmis, voit käyttää, luoda ja jakaa kaikkia asiakirjojasi.