Lataa ja asenna Teams Mac -tietokoneelleni

Lataa Microsoft Teams Mac -tietokoneeseesi käyttääksesi pikaviestintä- ja kokoustyökalua. Ennen kuin aloitat, varmista Spotlight -haulla, että sinulla ei vielä ole Teamsia asennettuna Mac -tietokoneeseesi. Jos Teams on jo asennettu, kaikki on valmista! Muussa tapauksessa noudata alla olevia ohjeita.

Voit myös ladata Teamsia Microsoftilta .

1. Kirjaudu sisään Microsoft 365 -tilillesi. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse valikkopainike ja valitse sitten Teams.
    Teams-kuvake
  3. Kun Teams latautuu, valitse asetukset oikeasta yläkulmasta ja valitse vaihtoehto lataa työpöytäsovellus.
    Lataa Teams
  4. Tallenna ja suorita ladattu tiedosto.
  5. Kirjaudu sisään Microsoft 365 -sähköpostiosoitteellasi ja -salasanallasi.

Sinulla on nyt Teams tietokoneellasi!