Lataa ja asenna Teams Windows-tietokoneeseen

Ennen kuin lataat ja asennat Microsoft Teams -ohjelmiston, tarkista, onko se jo asennettuna Windows-tietokoneeseesi. Siirry Käynnistä-valikkoon ja valitse Microsoft Teams. Jos Teams on jo asennettu, se on käyttövalmis! Noudata muussa tapauksessa alla olevia vaiheita.

Voit myös ladata Teams-ohjelmiston Microsoftilta.

1. Kirjaudu sisään Microsoft 365 -tilillesi. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse valikkopainike ja valitse sitten Teams.
    Teams-kuvake
  3. Kun Teams latautuu, valitse profiilisi oikeasta yläkulmasta ja lataa työpöytäsovellus.
    Lataa Teams
  4. Tallenna ja suorita ladattu tiedosto.
  5. Kirjaudu sisään Microsoft 365 -sähköpostiosoitteellasi ja -salasanallasi.

Teams on nyt asennettu tietokoneeseesi!