No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lataa koodin/ohjaimen allekirjoitusvarmennetiedostot

Kun olemme hyväksyneet koodin/ohjaimen allekirjoituspyynnön , sinun täytyy ladata varmennetiedostosi.

Huomautus: Jos olet siirtämässä SSL-varmentettasi uuteen palvelimeen, jos palvelimesi on kaatunut, jos olet kadottanut yksityisen avaimesi tai saat virheilmoituksen siitä, että yksityinen avain ei täsmää, et voi vain asentaa varmenteesi uudelleen. sinun on avattava varmenteesi uudelleen .

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse SSL-varmenteet ja valitse sitten Hallitse ladattavan varmenteen kohdalla.
  3. Valitse Lataa varmenne -kohdassa Palvelintyyppi ja valitse sitten Lataa Zip-tiedosto.

Seuraava vaihe

Seuraava vaihe riippuu siitä, minkälaisen koodin tai ohjaimen haluat allekirjoittaa: