Lataa koodin/ohjaimen allekirjoitusvarmennetiedostot

Huomautus: GoDaddy ei enää myönnä tai uusi koodin allekirjoitusvarmenteita tai ohjaimien allekirjoitusvarmenteita 1.6.2020 alkaen. Jos omistat jo koodin allekirjoitusvarmenteen tai ohjaimen allekirjoitusvarmenteen, et voi enää käyttää sitä 1. kesäkuuta 2021 jälkeen. Kaikki ennen 1. kesäkuuta 2021 myönnetyt varmenteet ovat voimassa niiden vanhenemiseen saakka.

Kun olemme hyväksyneet koodin/ohjaimen allekirjoituspyynnön , sinun täytyy ladata varmennetiedostosi.

Huomautus: Jos olet siirtämässä SSL-varmentettasi uuteen palvelimeen, jos palvelimesi on kaatunut, jos olet kadottanut yksityisen avaimesi tai saat virheilmoituksen siitä, että yksityinen avain ei täsmää, et voi vain asentaa varmenteesi uudelleen. sinun on avattava varmenteesi uudelleen .

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse SSL-varmenteet ja valitse sitten Hallitse ladattavan varmenteen kohdalla.
  3. Valitse Lataa varmenne -kohdassa Palvelintyyppi ja valitse sitten Lataa Zip-tiedosto.

Seuraava vaihe

Seuraava vaihe riippuu siitä, minkälaisen koodin tai ohjaimen haluat allekirjoittaa: