Kotisivukone Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lataa kuvia valokuva -albumeista

Kun siirrät sivustosi Kotisivukoneen versiosta 6 versioon Website Builder , kaikki sivustosi valokuva -albumin kuvat siirretään automaattisesti.

Sinulla voi kuitenkin olla kuvia muilla itsenäisillä valokuva -albumitileillä, jotka haluat ladata ja lisätä sitten Website Builder -kuvagalleriaasi. Nämä vaiheet muistuttavat muiden tiedostojen (kuten PDF -tiedostojen, asiakirjojen jne.) Lataamista, jotka haluat ehkä siirtää Website Builder -sivustollesi.

Miten määritetään kuvan lähde

Näiden vaiheiden avulla voit määrittää, mitkä kuvat ovat Kotisivukoneen version 6 sivustossasi ja mitkä ovat itsenäisessä valokuva -albumissa ja jotka täytyy ladata manuaalisesti.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja avaa sivustosi valitsemalla Hallitse verkkosivustosi vierestä.

Huomautus: Kun aloitat siirtymisen, sivustosi nimi on Verkkosivut + Markkinointi ja sen jälkeen paketin nimi (esim. Verkkosivut + Markkinoinnin vakio). Aiemmin sivustosi sisälsi Kotisivukone paketin nimen otsikossa (esim. Business Plus Kotisivukone). Sivustosi URL -osoite pysyy kuitenkin samana.

3. Avaa uusi kotisivukone valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa.
  4. Valitse vasemmassa yläkulmassa oleva Kotisivukone -valikko ja sitten Kotisivukone V6 . Tämä avaa vanhan sivustoeditorin uuteen välilehteen.
  5. Valitse alareunasta Lataa tiedostot.
  6. Valitse Kuvat -välilehti.
  7. Valitse jokin vaihtoehdoista avattavasta Tili -valikosta.
    • Jos tilin nimi on sama kuin sivustosi, kyseisten gallerioiden kuvat siirretään automaattisesti palveluun Website Builder. Sinun ei tarvitse tehdä mitään lisätoimia.
    • Kaikkien muiden tilien kuvat ovat erillisissä valokuva -albumeissa, ja ne täytyy ladata manuaalisesti.

Lataa kuvia itsenäisestä valokuva -albumistasi

Lataa valokuvia itsenäisistä valokuva -albumeistasi yksittäin tai ryhmänä.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä Valokuva -albumi -osaan ja laajenna se valitsemalla se. Valitse sitten Valokuva -albumin vierestä Hallitse.
  3. Valitse itsenäisessä valokuva -albumissasi galleria, josta haluat ladata kuvia.
  4. Lataa kuvia yksittäin tai ryhmänä.
    • Valokuvien lataaminen yksitellen: Valitse Lataa kunkin kuvan kohdalta, jonka haluat ladata.
    • Valokuvien lataaminen ryhmänä: Valitse Hallitse . Aseta valintamerkit ladattavien kuvien kohdalle. Valitse avattavasta Käytä tätä toimintoa -valikosta Lataa valokuvat . Lataa valokuvasi valitsemalla Siirry.
  5. Kun sinulla on kaikki kuvat, lisää kuvat uuteen Website Builder -sivustoosi.