Lataa sivuston varmuuskopio käyttämällä Daily Backups -sovellusta

Lataa verkkotunnuksesi, tiedostosi, tietokantasi, postilaatikkosi tai sähköpostiosoitteesi zip -tiedostona Daily Backups -palvelun avulla.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -palveluun tuotesivulle .
  2. Valitse Verkkohotelli . Valitse sitten Hallitse sen Linux -verkkohotellitilin vierestä, jonka haluat palauttaa.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse näytön yläosasta Varmuuskopiot .
  4. Valitse Näytä varmuuskopiot .
  5. Valitse haluamasi varmuuskopiointipäivä. Voi kestää muutama minuutti, kun vastaava varmuuskopio asennetaan cPanel -palvelimeen.
  6. Valitse Tyypit -osiossa vastaava varmuuskopiotyyppi, jolla voit ladata varmuuskopion valitsemistasi verkkotunnuksista (ja kaikista niiden tiedostoista), tiedostoista, tietokannoista, postilaatikoista tai postin välittäjistä.
  7. Valitse valintaruudut kohteille, jotka haluat ladata. Tai valitse kaikki valitsemalla valintamerkkikuvake.
  8. Valitse Lataa.
  9. (Valinnainen) Jos valitsit Verkkotunnukset vaiheessa 6, poista aliverkkotunnukset ja laajennusverkkotunnukset käytöstä varmuuskopiosta valitsemalla valintaruutu. Valitse sitten Lataa .
  10. Edistyminen -ikkuna ilmestyy yläosaan. Kun tämä muuttuu onnistumisvahvistukseksi , valitse Lataa .
    vahvistus-lataus