Lataa Sivuston varmuuskopiointi -varmuuskopiot Linux -verkkohotellissa

Huomautus: Sivuston varmuuskopiointia ei ole myyty uutena tuotteena tammikuun 2018 jälkeen. Lisätietoja uudesta varmuuskopiointiratkaisustamme on kohdassa Mikä sivuston varmuuskopiointipalvelu on?

Voit ladata Sivuston varmuuskopiointiin varmuuskopioidut tiedostot ZIP -tiedostona paikalliseen tallennukseen.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Alle Web Hosting vieressä Linux Hosting tilin, jota haluat käyttää, valitse Hallinta.
    valitse Hallitse
  3. Valitse tilin Koontinäytöllä cPanel -hallinta.
  4. Valitse cPanelin aloitussivun Tiedostot -osiosta Sivuston varmuuskopiointi .
  5. Napsauta haluamasi verkkosivuston tai tietokannan vierestäLataa tiedostot ( Lataa tiedostot ).
  6. Valitse Päivämäärä -valikosta varmuuskopio, jota haluat käyttää.
  7. Valitse tiedostot ja hakemistot, joita haluat käyttää.
  8. ValitseLataa tiedostot ( Lataa tiedostot ).
  9. Anna varmuuskopiolle nimi ja napsauta sitten Lataa .