Lataa sivustoni

Voit ladata täydellisen kopion ammattimaisesti hallinnoidusta WordPress-sivustosta milloin tahansa. Voit myös valita tietyt tiedostot tai kansiot ladattaviksi koko sivuston sijaan.

Huomautus: Pro-tilit ovat saatavana ainoastaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteeni -sivulla kohdan WordPress-hallinta vieressä olevaa kohtaa Hallitse kaikkia.
  3. Napsauta ladattavan sivuston kolmesta pisteestä muodostuvaa kuvaketta ja valitse Asetukset.
  4. Napsauta Varmuuskopiot-osassa kohtaa Hallitse.
    napsauta Hallitse
  5. Napsauta Varmuuskopioinnin historia-luettelossa ladattavan varmuuskopion vieressä olevaa kolmesta pisteestä muodostuvaa kuvaketta ja valitse Lataa. Laajenna tarvittaessa varmuuskopioluetteloa kolmiota napsauttamalla, jotta löydät haluamasi.
    WordPress-hallinnan varmuuskopioinnin historia
  6. Valitse kohteet, jotka haluat ladata Valitse lataustyyppi -luettelosta:
    • Valitse tietyt verkkosivuston tiedostot valitsemalla Lataa tiedostot.
    • Jos haluat vain tietokannan, valitse Lataa tietokanta.
    • Lataa koko sivusto valitsemalla Lataa kaikki.
    • Valitse tietyt tiedostot ja täydelliset kansiot valitsemalla Valitse mukaan sisällytettävät tiedostot ja kansiot.

valitse lataustyyppi luettelosta
  7. Napsauta Käynnistä lataus. Laadimme zip-tiedoston ja lähetämme sen oletuslatauskansioosi. Kun lataus on valmis, näet onnistumisilmoituksen.