WordPress-hallinta Ohje

Lataa sivustosi tiedostot

Vaihe 1 WordPress-sivuston siirtäminen manuaalisesti -sarjasta.

WordPress-sivuston manuaalista siirtämistä varten sinun on ladattava wp-content-kansiossa olevat sivuston tiedot. Tämä kansio sisältää sivuston teeman, laajennukset, kuvat ja muut mediatiedostot. Tätä varten tarvittava menettely riippuu nykyisestä isännästäsi. Jos sinulla on esimerkiksi GoDaddy Linux -verkkohotellitili, voit käyttää cPanelin File Manager -työkalua tai jotakin FTP-sovellusta, kuten FileZilla.

Näissä ohjeissa oletetaan, että siirryt pois Linux-pohjaisesta verkkohotellista cPanelilla (kuten monet WordPress-käyttäjät).

1. Avaa cPanelissa File Manager.
  2. Valitse vasemmalla näkyvässä hakemistopuussa public_html. Tämä on yleensä sijainti, johon sivusto on tallennettu useimmissa Linux-pohjaisissa palvelimissa.
  3. Valitse oikealla olevassa tiedostoluettelossa wp-content. Jos sivusto on asennettu johonkin muuhun kansioon, löydät tarvittavat tiedot sivuston tiedoista Installatronissa.
    missä wp-content-kansio on
  4. Valitse ylävalikosta Compress.
  5. Valitse Compression Type (pakkaustyyppi) -kohdassa Zip Archive (Zip-arkisto), ja valitse sitten Compress Files (pakkaa tiedostot).
    valitse pura tiedostot
  6. Kun tiedostonhallintatyökalu on luonut wp-content.zip-tiedoston, sulje pakkauksen tulokset näyttävä ruutu. Sinun pitäisi nähdä uusi zip-tiedosto luettelossa. Jos et näe sitä, virkistä näkymä valitsemalla Reload (lataa uudelleen).
  7. Valitse wp-content.zip ja valitse sitten Download (lataa). Zip-tiedosto kopioidaan tietokoneellesi ladattavien tiedostojen oletussijaintiin.
    lataa zip-tiedosto
  8. Paikanna kyseinen tiedosto tietokoneellasi ja pura se. (macOS tai Windows)