WordPress-hallinta Ohje

Lataa sivustosi tiedostot

Vaihe 1 sarjasta Hallitun WordPress-sivuston siirtäminen ei-hallitun WordPress-tilin alaisuuteen.

Jotta voisit siirtää WordPress-sivustosi, sinun on ladattava kopiot kaikista sivustosi tiedostoista. Kaikki verkkosivusi, kuvasi ja muut mediatiedostosi ovat wp-content-kansiossasi.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla ja valitse WordPress -hallinta -kohdasta Hallitse kaikkia .
  3. Valitse Työkalut-kohta valikkokuvake-valikosta
    sen sivuston kohdalla, jonka haluat siirtää.
    sivuston asetukset -valikko
  4. Valitse Tiedostoselain-kohdan vieressä Avaa.
    tiedostoselainpainike
  5. Valitse wp-content-kansio ja valitse sitten Lataa työkaluriviltä.
    lataa sisältökansio