Lataa tiedostoja Kotisivukoneen versiosta 6

Mitään ei-valokuvatiedostoa ei sisällytetä Kotisivukoneen versiosta 6 versioon Website Builder siirtymistyökaluun. Näin voit ladata tiedostosi vanhalta sivustoltasi ja lisätä ne uuteen sivustoosi.

Varoitus: Kun olet julkaissut uuden Website Builder -sivustosi, et voi käyttää tiedostojasi.
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja avaa sivustosi valitsemalla Hallitse verkkosivustosi vierestä.
  3. Huomautus: Kun aloitat siirtymisen, sivustosi nimi on Verkkosivut + Markkinointi ja sen jälkeen paketin nimi (esim. Verkkosivut + Markkinoinnin vakio). Aiemmin sivustosi sisälsi Kotisivukone paketin nimen otsikossa (esim. Business Plus Kotisivukone). Sivustosi URL -osoite pysyy kuitenkin samana.

4. Avaa uusi kotisivukone valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa.
  5. Valitse vasemmassa yläkulmassa oleva Kotisivukone -valikko ja sitten Kotisivukone V6 . Tämä avaa vanhan sivustoeditorin uuteen välilehteen.
  6. Valitse alareunasta Lataa tiedostot.
  7. Aloita tiedoston lataaminen valitsemalla Tiedostot -välilehdestä tiedostonimi. Tiedostot on ladattava yksitellen, eikä niitä voi ladata joukkolatauksella.
  8. Kun olet ladannut kaikki tiedostosi, lisää ladattavia tiedostoja tai PDF -tiedostoja uuteen Website Builder -sivustoosi.