No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lataa tiedostoja Linux -verkkohotellitililtäni

Lataa cPanel File Manager -ohjelmalla tiedostot Linux -verkkohotellitililtäsi paikalliseen tietokoneeseesi.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse kohdassa Verkkohotelli haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin koontinäytössä Tiedostonhallinta .
    valitse tiedostonhallinta
  4. Siirry cPanel -tiedostonhallinnassa tiedostoon, jonka haluat ladata, ja valitse sitten Lataa .