Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lataa tiedostot Windows -verkkohotellitililleni FTP: llä ja FileZillalla

Voit siirtää tiedostoja tietokoneeltasi Windows -verkkohotelliisi käyttämällä FTP: tä (File Transfer Protocol). Useimmat FTP -asiakkaat toimivat, ja nämä vaiheet selittävät, miten voit käyttää FileZillaa tiedostojen siirtämiseen verkkosivustosi juurihakemistoon.

Ennen kuin aloitat, tarvitset nämä tiedot:

Ymmärsitkö kaiken? Aloitetaan!

1. Käynnistä FileZilla ja täytä seuraavat kentät:
    Kenttä Annettavat tiedot...
    Isäntä IP-osoitteesi tai verkkotunnus
    Käyttäjänimi FTP-käyttäjänimesi
    Salasana FTP-salasanasi
    Portti 21
  2. Napsauta Quickconnect . FileZilla muodostaa yhteyden webhotellitiliisi.
  3. Remote sivusto -kohdassa sivuston juurihakemistoon. Windows -verkkohotellin ensisijaiselle verkkotunnuksellesi se on httpdocs -kansio. Juurihakemisto voi olla erilainen toissijaiselle tai laajennusverkkotunnukselle .
    valitse httpdocs
  4. Etsi Paikallinen sivusto -osiossa hakemisto, jossa on tiedostot, jotka haluat ladata.
    valitse verkkosivustoni tiedostot
  5. Valitse Paikallinen sivusto -osiossa tiedostot (tai kansiot), jotka haluat ladata, ja vedä ne Etäsivusto -osioon.
    kopioi tiedostoni httpdocs -tiedostoon

Huomautus: Tiedostojen lataaminen voi kestää jonkin aikaa tiedostojen koosta ja Internet -yhteydestä riippuen.