Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lataa tiedostot Windows -verkkohotellitililleni Plesk File Manager -ohjelmalla

Noudata näitä ohjeita tiedoston lataamiseksi Windows -verkkohotelliisi Plesk -tiedostonhallinnan avulla.

1. Siirry GoDaddy-palvelusi osioon -tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli ja sitten Hallitse sen Windows -verkkohotellitilin vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse tilin koontinäytössä Plesk -hallinta.
  4. Valitse Plesk-aloitussivun vasemmanpuoleisessa valikossa Tiedostot . Tiedostonhallinta -sivu tulee näkyviin.
  5. Selaa hakemistoon, johon haluat ladata tiedoston, tai valitse se. Jos haluat esimerkiksi ladata tiedoston ensisijaisen verkkotunnuksesi verkkosivuston juurihakemistoon, valitse httpdocs .
  6. Valitse Siirrä palvelimeen.
  7. Selaa tiedostoon tietokoneellasi, valitse tiedosto ja valitse Avaa . Tiedosto kopioidaan valitsemaasi sijaintiin.