No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lataa tietoni GoDaddy Prosta

Voit pyytää kaikkien GoDaddy Pron tililläsi olevien tietojen lataamista.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Pro -tilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta vasemmassa sivupalkissa Koti.
  3. Napsauta kuvaa oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten Asetukset .
    Avaa asetukset
  4. Napsauta Profiili -välilehteä.
  5. Valitse Vie henkilökohtaiset tiedot -osiossa Pyydä tietojen vientiä .

Huomautus: Tietojen vieminen saattaa kestää jonkin aikaa.

6. Kun tiedot ovat valmiit, näet oikean yläkulman Tietojen vienti on valmis -ilmoituksen. Aloita lataus napsauttamalla linkkiä. Linkki on voimassa 7 päivää.