Lataa tilauksia verkkokaupastani

Lataa tilaushistoriasi omaan käyttöön. Tilaukset ladataan .csv -tiedostoina (pilkulla erotetut arvot), jotka näkyvät useimmissa taulukkolaskentaohjelmissa, kuten Excelissä.

1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Laajenna Koontinäytöllä Kauppa ja valitse sitten Tilaukset .
  4. Valitse Lataa .
  5. Valitse ajanjakso ja lisättävien tietojen määrä ja valitse Lataa . .Csv -tiedosto lähetetään sähköpostiisi.
  6. Huomautus: Et voi valita tiettyjä tilauksia ladattaviksi. Voit valita haluamasi tilaukset suodattamalla ne ja lataamalla tiedoston.