Lataa tilauksia verkkokaupastani

Lataa tilaushistoriasi omaan käyttöön. Tilaukset ladataan .csv -tiedostoina (pilkulla erotetut arvot), jotka näkyvät useimmissa taulukkolaskentaohjelmissa, kuten Excelissä.

1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Valitse Koontinäytöstä Kauppa ja valitse Tilaukset-kohdasta Tilaukset.
  1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Valitse Koontinäytöstä Myymälä > Tilaukset.
  1. Valitse Lataa .
  2. Valitse ajanjakso ja lisättävien tietojen määrä ja valitse Lataa . .Csv -tiedosto lähetetään sähköpostiisi.
  3. Huomautus: Et voi valita tiettyjä tilauksia ladattaviksi. Jos haluat valita tilauksia, suodata ne ja lataa sitten tiedosto.