Tuo tuotteita CSV -tiedostosta

Kun olet muotoillut tuotetietolaskentataulukon ja tallentanut sen CSV -tiedostona, voit ladata sen verkkomyymälääsi.

Huomautus: CSV -tiedostosta voidaan tuoda vain fyysisiä tuotteita. Lisää digitaalisia tuotteita suoraan verkkomyymälääsi. Voit ladata palvelimelle jopa 1 000 tuotetta Premium -verkkomyymälän kautta ja 100 100 Websites + Marketing Commerce and Commerce Plus -sopimusta ja 10 kuvaa kerrallaan (mutta vain 1 kuva tuotetta kohti CSV -tuonnin aikana). Lisää lisää tuotekuvia kauppaan.
  1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Laajenna Koontinäytöllä Kauppa ja valitse sitten Tuotteet .
  1. Valitse Tuo/Vie ja sitten Tuo .
  2. Valitse CSV -tiedosto .
  3. Vedä CSV -tiedostosi ikkunaan tai etsi tiedostosi valitsemalla Selaa tiedostoja . Sivustosi tarkistaa tiedostosi virheiden varalta.
  4. Jos virheitä löytyy, kirjoita virheet muistiin tai lataa virheraportti. Palaa tuoteluetteloon valitsemalla Peruuta . Korjaa laskentataulukon virheet ja aloita tuonti uudelleen.
  5. Huomautus: Virheraportti ei lasketa laskentataulukon ensimmäisen rivin otsikkoa. Esimerkiksi virhe alkuperäisellä rivillä 3 on laskentataulukon rivi 4 (1 otsikkorivi plus 3 riviä).
  6. Jos virheitä ei löydy, valitse Tuo .
  7. Huomautus: Tuontiprosessi perustuu SKU: een. Jos lataat tuotteita jo olemassa olevilla SKU -numeroilla, saat ilmoituksen. Valitse valintaruutu ja vahvista, että haluat laskentataulukon tietojen korvata verkkomyymälässäsi olevat tiedot, ja valitse sitten Tuo .
  8. Jos sinulla on paljon tuotteita, tuonnin valmistuminen saattaa kestää jonkin aikaa, joten lähetämme sinulle sähköpostiviestin, kun tuonti on valmis. Voit odottaa tai valita OK , jos haluat sulkea ikkunan.
  9. Kun ikkuna on vielä auki tuonnin jälkeen, valitse Valmis . Tuotteesi on nyt lisätty Kaikki tuotteet -sivulle.