No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lataa varmuuskopio GoDaddy Prosta tietokoneelleni

Voit ladata varmuuskopiot tietokoneeseesi GoDaddy Pro -koontinäytöstä.

Huomautus: Sinun täytyy aktivoida Premium Backups -työkalu, jotta voit ladata ne tietokoneellesi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Pro -tilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta vasemmassa sivupalkissa Sivustot.
  3. Vie hiiri verkkosivuston päälle ja napsauta Varmuuskopiot .
    Avaa Varmuuskopiot
  4. Valitse varmuuskopion päivämäärä ja napsauta varmuuskopiota Varmuuskopion nimi -osiossa.
  5. Napsauta Lataa varmuuskopio .
  6. Kun varmuuskopioarkisto on luotu, napsauta Lataa .