No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lataa vietävä luettelo

Kun olet luonut vietävän luettelon verkkotunnuksistasi, voit ladata raportin uudelleen 7 päivän kuluessa.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Asetukset -valikosta Viedyt luettelot.
    valitse vietyt luettelot
  3. Paikanna viety luettelo, jonka haluat ladata, ja valitse sitten Toiminto -otsikon alta Lataa. Selaimesi lataa tiedoston.

Huomautus: Jos verkkotunnuksessasi on Ownership Protection , sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Lähetämme vahvistuskoodin tekstiviestitse tai todennussovelluksella, jos tilisi kaksivaiheinen todennus on ollut käytössä yli 72 tunnin ajan. Muussa tapauksessa voit lähettää kertakäyttöisen salasanan rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen valitsemalla Lähetä salasana.

4. Avaa ladattu tiedosto tarkistaaksesi verkkotunnuksesi tiedot. Voit tallentaa tiedoston paikallisesti laitteellesi.