Lataa vietävä luettelo

Kun olet luonut vietävän luettelon verkkotunnuksistasi, voit ladata raportin uudelleen 7 päivän kuluessa.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Asetukset -valikosta Viedyt luettelot.
    valitse vietyt luettelot
  3. Paikanna viety luettelo, jonka haluat ladata, ja valitse sitten Toiminto -otsikon alta Lataa. Selaimesi lataa tiedoston.

Huomautus:

Huomautus: Sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi, jos verkkotunnuksessasi on verkkotunnuksen suojaus . Lähetämme vahvistuskoodin automaattisesti, jos olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen (2SV) käyttöön tililläsi yli 72 tunnin ajan. Muussa tapauksessa valitse Lähetä salasana, niin lähetämme kertakäyttöisen salasanan rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.

4. Avaa ladattu tiedosto tarkistaaksesi verkkotunnuksesi tiedot. Voit tallentaa tiedoston paikallisesti laitteellesi.