Lataa viety luettelo verkkotunnuksistani

Kun olet vienyt luettelon verkkotunnuksistasi , voit ladata luettelon tililtäsi. Viedyt luettelot ovat ladattavissa enintään 28 päivää luettelon luomisen jälkeen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse sivuvalikosta Asetukset ja valitse sitten Viedyt luettelot .
    kuvakaappaus useista valituista verkkotunnuksista
  3. Paikanna luettelo, jonka haluat ladata, ja valitse Lataa .
    • Jos valitsit Sisällytä valtuutuskoodit, kun vienti luotiin JA JA vähintään yhdellä luettelossa olevalla verkkotunnuksella on verkkotunnuksen suojaus , sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Jos kaksivaiheinen todennus on käytössä vähintään 24 tunnin ajan, syötä tekstiviestitse lähetetty koodi tai todennussovelluksen antama koodi. Muussa tapauksessa anna kertakäyttöinen salasana , jonka lähetimme rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.
  4. Tiedoston lataaminen alkaa heti. Avaa ladattu tiedosto nähdäksesi verkkotunnuksen tiedot ja tallenna tiedosto paikallisesti laitteeseesi myöhempää käyttöä varten.