Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lataa WebMatrix -julkaisuprofiili (Web Deploy)

Windows -verkkohotellitilisi tukee WebMatrix -julkaisuprofiileja Microsoft Web Deploylla, jotta voit julkaista verkkosivustosi helposti. Näin voit ladata profiilin.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Verkkohotelli.
  3. Valitse Hallitse sen Plesk -tilin vierestä, jota haluat käyttää.
  4. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  5. Napsauta haluamasi verkkotunnuksen isännöintiosion alaosassa Näytä lisää .
  6. Napsauta Web Deploy Publishing Settings .

Verkkoselaimesi alkaa ladata "julkaista profiilia", jonka voit tuoda WebMatrixiin.

Jos saat seuraavan virheen: [verkkotunnuksesi] -kohtaan ei ole määritetty Web Deploy -julkaisua , ota yhteyttä asiakastukeen .