GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Levitä väripaletti My Link in Bio -sovellukseen

Käytä Paletti -työkalua päivittääksesi kaikki Bio -linkkisi värit kerralla.

Huomautus: Linkki bioon on saatavilla GoDaddy Studio -sovelluksessa vain iOS- ja Android -laitteilla. Se on maksuton kaikille GoDaddy Studio -asiakkaille.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseesi.
  2. Valitse näytön alaosasta Linkki bioon .
  3. Jos sinulla on jo linkki Biossa, napauta Muokkaa . Jos näin ei ole, napauta Luo ilmainen sivusto ja valitse malli aloittaaksesi linkin luomisen BIossa.
  4. Napauta Paletti vasemmassa alakulmassa.
    Napauta Paletti nähdäksesi saatavilla olevat värivalikoimat
  5. Etsi haluamasi värivalikoima pyyhkäisemällä vasemmalle. Jos haluat nähdä saatavilla olevat eri väriyhdistelmät yhdessä paletissa, napauta palettia useita kertoja.
    Napauta värivalikoimaa nähdäksesi saatavilla olevat väriyhdistelmät
  6. Napautakuvan nimi valintamerkki oikeassa yläkulmassa tallentaaksesi muutokset.
    Huomautus: Kaikilla GoDaddy Studio -asiakkailla on mahdollisuus valita ennalta määritetty väripaletti, kun taas PRO -asiakkailla on myös pääsy omiin tallennettuihinsa paletteihin muista GoDaddy Studio -projekteista.
  7. Jos olet luomassa Linkkiä Biossa ensimmäistä kertaa, noudata ohjeita luomalla loput Linkki Biosta . Kun olet valmis julkaisemaan, napautaJulkaise linkki biossa Julkaise oikeassa yläkulmassa. Linkki bioon näkyy heti.