Liikennelokien katsominen isännöinnin hallintapaneelissa

Tämä artikkeli koskee vain verkkohotelleja. Katso lisätietoja kohdasta Minkä tyyppinen webhotellitili minulla on?

Linux-verkkohotellitilisi kerää kaikki käsittelemänsä pyynnöt ja tallentaa ne verkkoliikennelokeihisi. Nämä tiedot sisältävät sivustosi HTML-sivujen pyynnöt, mukaan lukien sivujen upotetut resurssit, kuten kuvat ja videot.

HUOMAUTUS: Vain Linux-tilimme tukevat verkkoliikennelokeja.

Isännöintitilisi alustan etsiminen

1. Kirjaudu sisään Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse Käynnistä sen tilin vieressä, jota haluat käyttää.
  4. Valitse Tiedostot & FTP -valikosta FTP-tiedostonhallinta.
  5. Napsauta näkyvissä olevassa hakemistorakenteessa Apache-lokit.

Apache-lokien hakemiston sisältö on 30 viimeisen päivän lokit.