GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Liitteiden lisääminen kampanjaan

GoDaddy Email Marketing ei tue tavallisten sähköpostiliitteiden lisäämistä, mutta voit jakaa tiedostoja vastaanottajille muuten.

Miksei kampanjoihin voi liittää tiedostoja?

Liitteiden lisääminen voi heikentää huomattavasti sähköpostien toimittamista vastaanottajille. Liitetiedostoja sisältävät joukkosähköpostit päätyvät todennäköisesti roskapostikansioon. Liitteitä käytetään usein haittaohjelmien levittämiseen, joten palveluntarjoajat ja sähköpostisovellukset merkitsevät liitetiedostoja sisältävät kampanjaviestit todennäköisesti roskapostiksi.

Tiedostojen lähettäminen tilaajille käyttämättä liitteitä

Store your file somewhere online (such as your own website), and generate a public link to that file.

Tiedoston tallentaminen... Linkin luominen
OneDrivellä (Yrityksen GoDaddy Office 365)
  1. Kirjaudu OneDriveen
  2. Lataa tiedosto palvelimeen
  3. Valitse Jaa
  4. Valitse Hanki linkki
  5. Valitse Luo linkki.
Verkkotallennustilaan (työtilan sähköposti) Kopioi julkinen linkki
Google Docsilla Jaa linkki tiedostoon
Dropboxilla Jaa linkki

Seuraava vaihe

Seuraavaksi kopioi luotu linkki ja liitä se kampanjaviestiisi. Voit linkittää tiedoston