Linkin lisääminen videoon

Voit näyttää YouTube- tai Vimeo-videon verkkosivustollasi linkittämällä jompaankumpaan niistä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa.
    Valitse Muokkaa
  3. Lisää osio sivulle napsauttamalla vihreää pluspainiketta.
    napsauta vihreää pluspainiketta
  4. Napsauta Video oikeanpuolisessa paneelissa.
    Napsauta Video oikeanpuolisessa paneelissa.
  5. Napsauta paikkamerkkivideota, kun se ilmestyy Video-paneeliin.
  6. Kun näet Osio lisätty -vahvistuksen, napsauta oikeanpuoleisen Video-paneelin Video-osiota ja täytä asianmukaiset kentät.
    täytä kentät videota varten
    Videopaneelin kentät ja painikkeet
    Videon URL-osoite Korvaa oletus-URL-osoite liittämällä YouTubesta tai Vimeosta kopioimasi URL-osoite.
    Otsikko Kirjoita lukijoiden mielenkiinnon herättävä otsikko.
    Videon kuvaus Kirjoita lyhyt kuvaus, joka näytetään videon yläpuolella. Kuvauskentän yläpuolella olevilla painikkeilla voit muotoilla tekstiä, lisätä numeroita tai luettelomerkkejä sekä lisätä tai poistaa linkin. Jos haluat lisätietoja, katso . Tyyliteksti
    Poista osa Napsauta painiketta, jos et halua enää videon näkyvän.
  7. Sen jälkeen kun olet täyttänyt kentät, napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa nuolta.
    Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa nuolta
  8. Sivulle ilmestyy videon pysäytyskuvanäkymä. Katso lopputulos napsauttamalla kohtaa Valmis (matkapuhelin) tai Esikatselu (tietokone/tabletti).
    Katso video napsauttamalla Esikatselu-painiketta
  9. Jos haluat tehdä säätöjä, napsauta Muokkaa.
  10. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, napsauta Julkaise sivusto(matkapuhelin) tai Julkaise (tabletti tai pöytätietokone).